📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby był tak lekki jak butelka to by nie utonął ten kitajec pazerny na ryż.
Zdjął buty, czyli skoczył żeby popełnić samobójstwo.
Czyli dla sadoli akcja ratunkowa zakończona sukcesem.
Czyli dla sadoli akcja ratunkowa zakończona sukcesem.
może to byli zbieracze art. plastikowych? bo za huja tam topielca również nie widzę, chyba, że już utonął ...
Zgadzam się, bez sprzetu nawet najwiekszy kozak by nie dal rady. Chociaż kurwa są patyki w lesie...
Fajniejszym zjawiskiem są prądy rozrywajace w morzu: pl.wikipedia.org/wiki/Pr%C4%85dy_strugowe
Ogólnie może wciągnąc nawet do 1,5km w morze...
Fajniejszym zjawiskiem są prądy rozrywajace w morzu: pl.wikipedia.org/wiki/Pr%C4%85dy_strugowe
Ogólnie może wciągnąc nawet do 1,5km w morze...
każdy tępy chuj wie, że w takim wypadku płyniemy prostopadle do brzegu
Jak na brzegu były 3 osoby (po jednej stronie) i żadna nie umiała pływać, to mogli przeprowadzić akcję ratunkową w ten sposób. Jeden zostaje na brzegu,kładąc się na ziemi. Drugi łapie go za rękę najmocniej jak potrafi i ostrożnie wchodzi do wody. Trzeci łapie tego drugiego i też wchodzi do wody. I w końcu trzeci łapie tego, który tonie i holują go do brzegu. Jednak jak ktoś jest nieprzyzwyczajony do sytuacji wysokiego ryzyka to może to tak się skończyć.
Sam miałem raz sytuację, gdzie toną pewien człowiek na moich oczach a ja nie mogłem się nawet ruszyć, tak spanikowałem. Zanim się ogarnąłem ktoś inny go wyciągnął na brzeg. I piwko mu za to.
Sam miałem raz sytuację, gdzie toną pewien człowiek na moich oczach a ja nie mogłem się nawet ruszyć, tak spanikowałem. Zanim się ogarnąłem ktoś inny go wyciągnął na brzeg. I piwko mu za to.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów