Z każdym kolejnym dniem przeglądania internetu, tracę kolejną cząstkę człowieczeństwa
Z każdym kolejnym dniem przeglądania internetu, tracę kolejną cząstkę człowieczeństwa
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa mać cieszcie się że nie wyglądacie tak jak oni, ani że wasze dzieci nie wyglądają tak jak one. To co widzieliście to osoby z porażeniem mózgowym. Jest to wada wrodzona i nie można jej wyleczyć w 100%. Te osoby są w znacznym stopniu nie sprawne ruchowo, ale czują i myślą tak samo jak zdrowi ludzie. Ta wada powoduje że od początku te osoby są wyalienowane, bo w większości przypadków potrzebują cało dobowej opieki. Nie mam nic przeciwko śmianiu się z ludzi, którzy własne kalectwo zawdzięczają tylko i wyłącznie swojej głupocie, ale w tym przypadku to zwykłe chamstwo.
Nam nie chodzi o ich chorobę tylko o tego typa co wpadł na pomysł zrobienia czegoś takiego co ich ośmiesza
Pokazal jak mozna tak naprawde spędzać czas na nauce i zabawie z taka młodzieżą
On nie zrobil tego aby ich osmieszyc ... Wy w tych pustych baniach na taki sposob rozumujecie
Pokazal jak mozna tak naprawde spędzać czas na nauce i zabawie z taka młodzieżą
Skończ pieprzyć. Pewnie że nie zrobili tego celowo żeby ich ośmieszyć. Ale sam widzisz jaka jest reakcja. Jeśli biorą się za takie coś to powinni 100x się zastanowić żeby nie wyszło takie coś jak powyżej...
I możecie cisnąć, że bez serca, że chuj, że debil - ja się dalej będę śmiał, bo robią właśnie z tych niepełnosprawnych ludzi idiotów. Przebierają, a potem takie coś idzie po świecie - i po co to komu? Oni nigdy nie będą jak zdrowi ludzie, przykro mi to mówić, więc na chuj opiekunowie na siłę do tego dążą. Jakieś programy jak Idol (widzieliście jeśli oglądacie sadola regularnie, gdzie dziewczyna "śpiewała") przecież to jest kurwa komedia jakaś. Serio ziombelki, nie pasuje wam taki sadistic to idźcie na 9gag, kwejka czy inne tego typu kolorowo-spedalone strony, gdzie nie ma wzmianki o czarnym humorze. Już zauważyłem jak ludzie niekoniecznie wkręceni w Sadola wklejali na fejsa linki "Hahaha, to lepsze niż YouTube" to się łapałem za głowę, więc jeśli wy jesteście właśnie z tego "pokolenia" to z uszanowaniem zachęcam was do opuszczenia portalu...
bo nie powiem wypierdalać, bo warna dostanę. Siemson.
[ Komentarz dodany przez: Bambi~: 2012-12-17, 15:45 ]
Lepiej nie mów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów