18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
1408 2016-11-05, 16:42 1
Ciekawe tylko, czy jej żołądek będzie w stanie przetrawić to, co zjadła, skoro od 22 lat nie miała w nim mięsa.
Zgłoś
dofilmowy 2016-11-05, 16:57 1
wiadomo, że kiedyś musiała się złamać. Mięso to jednak mięso
Zgłoś
bollol_stern 2016-11-05, 17:24 9
Miałem w gimnazjum dziwny okres, że nie jadłem mięcha, tak ze dwa lata. Bez dorabiania ideologii, po prostu nie jadłem. Pewnego dnia, latem siedzimy przy grillu z kumplami, piwko, palenie i patrzę na tego grilla, na kiełbaskę, pięknie skórka ponacinana, tłuszczyk skwierczy. Wpierdoliłem. Koniec z głupimi pomysłami. Całe mięcho moje!
Zgłoś
dzorczKlunej 2016-11-05, 19:07 1
1408, Spoko, będzie. Żołądek i trzustka cały czas produkują enzymy, wątroba bez przerwy wytwarza żółć. Człowiek jest ewolucyjnie przystosowany do wszystkożerności i nic tego nie zmieni, nawet głupie pomysły.

Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.
Zgłoś
pigwaran0 2016-11-05, 19:13 1
Prosty przyklad tego ze madrosc przychodzi z wiekiem.

asd
Zgłoś
Crapshit 2016-11-05, 23:59 1
Nie jedno mięsko miała w buzi przez te 22 lata.
Zgłoś
Pan_Diabeł 2016-11-06, 10:32 1
pigwaran0 napisał/a:

Prosty przyklad tego ze madrosc przychodzi z wiekiem.

Więc Einstein, Tołstoj i Edison byli głupcami?

Głupcem trzeba być żeby krytykować kogoś kto inaczej się żywi. Szczególnie gdy nie ma się pojęcia o diecie wegetariańskiej (a większość z was gówno o tym wie).

Kurwa mać!
Zgłoś
dzorczKlunej 2016-11-06, 14:41 4
jarl_odyniec napisał/a:

Głupcem trzeba być żeby krytykować kogoś kto inaczej się żywi. Szczególnie gdy nie ma się pojęcia o diecie wegetariańskiej (a większość z was gówno o tym wie).

Wzruszyłem się

Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów