18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Jedras992 2012-03-07, 18:48
Panowie przyznajcie, że tak ubrana prezenterka bardziej pobudza zmysły, niż pogodynka na Poloni1, która jest cała rozebrana.
Zgłoś
gumol 2012-03-07, 18:50
Drogi Panie Zubilewiczu....
CYCKI or GTFO!

Ludzie! Wrzućcie na luz!
Zgłoś
Haters_gonna_hate 2012-03-07, 18:53
Przez całą tą prognozę pogody miałem nadzieje że choć cycek jej jakimś magicznym sposobem wyskoczy za tej kurtyny odzieży .

Nie interesuje mnie kim jesteś, nie interesuje mnie czy umrzesz jutro czy za 100 lat, nie interesuje mnie czy jesteś chory czy zdrowy, czy jesteś kolorowy czy biały, wierzący czy nie.
Zgłoś
mare30ks 2012-03-07, 19:01
pewnie w wyniku kryzysu w wegierskiej tv mialy byc ciecia i byla na liscie do zwolnienia ale pokazala cyce i teraz kazdy chce ja ogladac, a na pogorszenie ogladalnosci ichnia tv nie moze sobie, w odroznieniu od naszej, pozwolic.

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
mr.EIMIC 2012-03-07, 19:16
Wiadomo, że Węgierki są zajebiste. Anita Blond, Anita Dark, Cristina Bella... Mam wymieniać dalej?
Zgłoś
Takeda 2012-03-07, 19:29 1
mr.EIMIC napisał/a:

Wiadomo, że Węgierki są zajebiste. Anita Blond, Anita Dark, Cristina Bella... Mam wymieniać dalej?

Lepiej nie, bo Twoja prawa ręka już drży z podniecenia.

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
DurAntch 2012-03-07, 19:43
eć gor moć gor BUROKI!
Zgłoś
karollapucha 2012-03-07, 20:12
a u nas same krety...
Zgłoś
wojas30 2012-03-07, 20:20
Trzy razy oglądałem i dalej ni chuja nie wiem jaka pogoda <fap> <fap> <fap>
Zgłoś
Kov 2012-03-07, 20:31
Jak Węgierka to pewnie na imię ma Laszlo...
Zgłoś
Salceson 2012-03-07, 20:52
hemik01 napisał/a:

Ciężki Karabin Maszynowy

ajajajaj, wojsko za bałdzo sprało Ci mózgu, CKM - Czasopismo Każdego Męszczyzny to prawdziwe rozwinięcie skrótu zresztą ciężki karabin maszynowy w skrócie zawsze pisze się małą literą (we wojsku oczywista)
Zgłoś
NaughtyBear 2012-03-07, 22:00
taki maly zrcik obrazkowy

"Czas, Polsko, wystawić rachunek twych ran,
Niech płaci czerwona hołota"

"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
Zgłoś
cysio0407 2012-03-08, 7:34
-Kochanie, co robisz ?
-A nic, pogodę oglądam.
-To jaka ma być jutro pogoda ?
-A nie wiem, nie zwróciłem uwagi na mapę

Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów