📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wszystko spoko. Zjadlbym. Wygląda pysznie.
Ale wkurza mnie brak szacunku do zwierząt. Zalewanie ich wrzątkiem jest dalekie od bycia humanitarnym. Ja jak zabijam rybę to staram się to zrobić szybko, tak żeby rybka nie cierpiała.
Nie jestem vege pizdą, bo zwierzęta są do jedzenia, ale kurwa... z szacunkiem proszę, nie jak skurwiel.
Ale wkurza mnie brak szacunku do zwierząt. Zalewanie ich wrzątkiem jest dalekie od bycia humanitarnym. Ja jak zabijam rybę to staram się to zrobić szybko, tak żeby rybka nie cierpiała.
Nie jestem vege pizdą, bo zwierzęta są do jedzenia, ale kurwa... z szacunkiem proszę, nie jak skurwiel.
fieryangel napisał/a:
Wszystko spoko. Zjadlbym. Wygląda pysznie.
Ale wkurza mnie brak szacunku do zwierząt. Zalewanie ich wrzątkiem jest dalekie od bycia humanitarnym. Ja jak zabijam rybę to staram się to zrobić szybko, tak żeby rybka nie cierpiała.
Nie jestem vege pizdą, bo zwierzęta są do jedzenia, ale kurwa... z szacunkiem proszę, nie jak skurwiel.
to chyba nigdy nie zabijałeś węgorza. One jeszcze w dzwonkach, obtoczone w mące, zapierdalają po talerzu
edmund napisał/a:
mnie dziwi coś innego, kurwa do każdego chińskiego dania sos sojowy
i po huj ta genetycznie modyfikowana przyprawa, przez którą wszystkie potrawy smakują podobnie
Porównanie składu:
Warzywko: sól, warzywa suszone 15.1%, glutaminian sodu (E 621), inozynian disodowy (E 631), guanylan disodowy (E 627), cukier, hydrolizat białka roślinnego, maltodekstryna, ekstrakt drożdżowy, przyprawy, ryboflawina (E 101(i)).
Maggi: woda, sól, glutaminian monosodowy (E 621), 5'-rybonukleotydy disodowe (E 635), ocet, wyciąg z lubczyku, glukoza, ekstrakt drożdży, aromat.
Kostka rosołowa Kucharek: sól, tłuszcz palmowy częściowo utwardzony, skrobia, glutaminian sodu (E 621), 5'-rybonkleotydy disodowe (E 635), olej rzepakowy, warzywa suszone (2.4%): marchew; natka pietruszki; seler; cebula, cukier, aromaty (zawierają SELER i JAJA), tłuszcz kurzy (1.5%), kurkuma (E 100 (ii)), kwas cytrynowy (E 330), suszone mięso kurze (0.1%).
vs.
Sos sojowy Kikkoman: woda, ziarno soi, pszenica, sól.
Edek, powiedz starej, żeby zamiast tego sztucznego gówna, dodawała sos sojowy do rosołu, flaków, posmarowała mięso na schabowe, albo parę kropi do mięsa na mielone, to może nie będziesz miał takich gazów i nie będą uderzały do głowy
A jak każde chińskie danie smakuje ci tak samo, to idź spróbuj paru w chińskiej restauracji, a nie w wietnamskiej budzie na bazarze .
Alonso napisał/a:
Dlaczego w Azji wszystko kurwa muszą kroić na kawałeczki?
Sushi w kawałeczkach. Ryż z kurczakiem w kawałkach.
Czy oni kurwa zębów nie mają?
bo jak są duże kawałki to spierdalają im z talerzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów