Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Coś go potrąciło ia uszkodzony rdzeń kręgowy.
Należy go dobić
Dokładnie o tym samym pomyślałem. Widziałem kiedyś jak samochód pierdolnął kota na drodze osiedlowej. Kot pozniej głowę trzymał na ulicy, a reszta ciała tańczyła jak ta czarna mamba na filmie.
Nie wiem co jest śmieszniejsze chłop co robi węgorza, czy zajebane społeczeństwo USA, które jeździ sobie obok chłopa i ma go gdzieś zamiast pomóc
I co? Poszedłbyś i go za nogę ściągnął z ulicy? Pomógł wstać? Ułożył w pozycji bezpiecznej? Zabrał na kolację? Wyciągasz telefon i dzwonisz na policję i to pewnie ktoś zrobił a nie dotykasz ćpuna, któremu nie wiadomo co strzeli do łba.
Upadł kiedyś pijak, jebnął głową o asfalt, delirka. Odstawiłem wózek z dzieckiem osobie postronnej i ułożyłem gościa w pozycji bezpiecznej. Zajebane społeczeństwo polskie nawet palcem nie ruszyło, stali i się gapili. Jak widzisz nie tylko istnieje zajebane społeczeństwo USA...
Chcącemu nie dzieje się krzywda i tyle w temacie.
Sam sobie przeczysz pisząc, że nasze społeczeństwo mu nie pomogło. Chyba że w ten sposób potwierdzasz swoje upadliństwo.
Sam sobie przeczysz.
Sam sobie przeczysz.
Tak, osoba postronna przypilnowała dziecka, a zajebane społeczeństwo polskie w sprawie człowieka, który jebnął głową o asfalt, nie kiwnęło palcem. Widzę, że za dużo pijesz, bo ci się mózg lasuje i pierdoli solidnie w mózgu, chyba że przeżywasz ekstazy smoleńskie w Radio MaRyja?
Słuszna racja.I co? Poszedłbyś i go za nogę ściągnął z ulicy? Pomógł wstać? Ułożył w pozycji bezpiecznej? Zabrał na kolację? Wyciągasz telefon i dzwonisz na policję i to pewnie ktoś zrobił a nie dotykasz ćpuna, któremu nie wiadomo co strzeli do łba.
Na wygląd/węch można odróżnić ludzi którym należy/warto pomagać od takich dla których co najwyżej dzwonisz na 112.
W razie wątpliwości czy to ktoś z jakąś padaczką/itp czy narkoman należałoby pewnie pomóc, ale w naszym kącie świata wciąż narkomanów jest niewielu, pijusów od groma. A żula da się odróżnić od nie-żula z dość dużej odległości.
Mówię to trochę teoretycznie bo jakoś za każdym razem byłam z jakimś samcem, w takiej sytuacji włącza im się tryb rycerza — ale ich ocena sytuacji była zgodna z tym co piszę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów