Także tego, bilety do kupienia w empiku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick napisał/a:
bo mają tęczowy rząd, jak u nas rozdają pieniądze to Ty też rozdajesz?
Co ma piernik do wiatraka, karzy rzad rozdaje nie swoje pieniadze, jest jak pasozyt. Nie kazdy rzad jest spedalony na maksa. Jak u nas powiesz "jebać kler" to paru oszołomów drze ryja. W kanadzie jak powiesz że jesteś katolikiem i nie podobaja ci się związki homo, mozesz nie dostać pracy w prywatnej firmie. Taka to różnica pomiedzy zacofana Polska a postepowa Kanadą.
Ciekawe czy ten cały Rydzyk wierzy w Boga. Czy to taka zwykła prostytutka co za 80 dych mówi, że Cie kocha.
TB303 napisał/a:
To Cię janlew chyba znajdzie i spali na stosie za to
Martwię się o niego ze coś mu się stalo. Nie ma go od dawna. Nie przyszedł nawet jak wkleiłem film z żydem który sobie twarz rozjebał.
Moze dostał atak ciężkiej paranoi i biega nagi po lesie z omamai że go Żydzi tropia.
Moderacja to jednak spierdoli każdą potencjalną gówno-burzę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów