📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Schabovy napisał/a:
Ja na niego już kurwa patrzeć nie mogę. Początki były okej, a teraz to wszystko patenty ściągane z hameryki lub chujowizna robiona na siłę pod gimbo-publikę do nabicia oglądalności.
Jeżeli nie mieszkasz w jakimś obozie pracy(czy ki chuj wie jakim) w którym za karę nie musisz tego oglądać to wstrzym ryj i nie oglądaj jak już patrzeć na to nie możesz.
@Schabovy
Na początku? Masz na myśli filmiki z serii "Co tu się wyprawia"? To, jak i wiele innych "pranków", są jego starsze filmik przenoszone powoli z innego konta, zanim jeszcze miał taką publikę. Pozatym, powiedz mi szczerze który polski kanał ma prawdziwie orginalny content. SA Wardęga coraz bardziej podrabiając Jackassa?
Na początku? Masz na myśli filmiki z serii "Co tu się wyprawia"? To, jak i wiele innych "pranków", są jego starsze filmik przenoszone powoli z innego konta, zanim jeszcze miał taką publikę. Pozatym, powiedz mi szczerze który polski kanał ma prawdziwie orginalny content. SA Wardęga coraz bardziej podrabiając Jackassa?
Te raus ładnie my wyszło w wymowie, pewnie od rodziny zaczerpnął języka.
dlaczego USA?
xts napisał/a:
back raus, ja pierdole, jebany polski śmieć bez języka za granicą.
ale to było w Polsce,jebany śmieciu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów