📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Rzeman1906 napisał/a:
Ktos mi powie czemu tylko na sadisticu nie laduje mi sie z 90% filmow?
Sprawdź w oknie prywatnym/incognito i napisz PW.
Tak kurwa- lepiej z ich jebanym zawodzeniem, świstem przelatujących w pobliżu pocisków, głośnymi krzykami rannych i niesamowitymi odgłosami spektakularnych eksplozji. A Ty, jak chcesz posłuchać muzyki, to włącz sobie YT...
Rozrywkowe chłopaki
Ale tak ogólnie, to że tłuką hamerykanów to ja rozumiem, ale tak swoich i to jeszcze podczas modlitwy?
Ale tak ogólnie, to że tłuką hamerykanów to ja rozumiem, ale tak swoich i to jeszcze podczas modlitwy?
Stara gwardia ruchała niewolnice i chlała alko z przemytu, a młodziaków wysyłali w samobójcze misje. Ot wielka polityka.
Bardzo dobra kompilacja. Była by świetna z dźwiękiem.
maxpudl napisał/a:
A moze nawet:
Moc, Energia, Nitrogliceryna!
.... I tak oto powstał kapitan spierdolina
Rzeman1906 napisał/a:
Ktos mi powie czemu tylko na sadisticu nie laduje mi sie z 90% filmow?
Wyjdź z działu "obrazki"
Piwo za dobrą muzykę w tle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów