Przejebane ma koleś w życiu, a to jest dopiero pierwszy dzień
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
szkoda chłopa
pewnie gość od dłuższego czasu pił i nie wie co się w koło niego dzieje, jak wytrzeźwieje i zrozumie co się stało....
.... to zacznie pić dalej
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
.... to zacznie pić dalej
Taka sama sytuacja jak w przypadku kobiet bitych przez swoich mężczyzn, co myślą że się nagle zmieni.
Taka sama sytuacja jak w przypadku kobiet bitych przez swoich mężczyzn, co myślą że się nagle zmieni.
@up co to za film ?
Czy mi sie wydaje czy ten gosciu w 0:21 wyglada jak Steve-O z jackass'ów?.
Czy ten gosciu nie wyglada jak Steve-O w 0:21 sec?.
Czy ten gosciu nie wyglada jak Steve-O w 0:21 sec?.
Jednak ktoś ma gorzej
na harda to kurwa mac!
a sie na moich oczach mnoza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów