Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Auta z wypożyczalni. Mieszkam w UK 10 lat i pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem ciapackie wesele. Super fury a w nich znajome ciapaki z ulicy. Akurat znam ich sporo i w większości to spoko ziomki, ale gołodupce. Ile to kosztuje? Kilka lat temu znajomy z widzenia Mohamad zapłacił 700 funciaków za wypożyczenie nowiutkiego białego Range Rovera na swa dni. Taki u nich zwyczaj. Siedzą potem w tych furach, robią fotki i wysyłają do rodziny w Pakistanie. A prywatnie pogina 8-letnim Vauxhallem (czytaj Oplem Vectrą) w dieslu i oszczędza na czym się da. Olej i klocki? Najtańsze. Wymiana jakichkolwiek podzespołów też najtańszych , dopiero wtedy gdy auto praktycznie nie może już jechać. Dwumasa? Na Allacha! Co to takiego? Owszem są i bogaci , ale nie za dużo .
W Belgistanie to samo, mieszkałem wcześniej niedaleko pewnego domu weselnego w Antwerpii i naoglądałem się tych wszystkich Belgów pochodzenia marokańskiego. Jeden z nich na wesele przyjechał Ferrari, a tak na co dzień jeździ VW Foxem, mieszka 2 ulice dalej. Oni często tymi samochodami hałasują i świrują, nawet nie wiecie, ile młoda para miała lamentu, jak kolega pana młodego skasował czerwoniutką S-klasę, którą "młodzi" przyjechali Wymusił chłopaczyna na jakimś samochodzie, trzasnął go w dupsko od boku jedną podłużnicą. Zakładam, że szkoda całkowita, no i dług ze €150 000 do spłaty najbidniej. Wesele w dramat się zamieniło, koniec było tego dnia śmiechom i wesołościom. Muzyka grała, ale atmosfera była już bardziej grobowa, goście nie wychodzili już na pogawędki i pohałasować samochodami.
Tam też jest 500+ na każdego bombelka.
Gówno prawda - ojciec bombelka mieszkający w Anglii
Auta z wypożyczalni. Mieszkam w UK 10 lat i pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem ciapackie wesele. Super fury a w nich znajome ciapaki z ulicy. Akurat znam ich sporo i w większości to spoko ziomki, ale gołodupce. Ile to kosztuje? Kilka lat temu znajomy z widzenia Mohamad zapłacił 700 funciaków za wypożyczenie nowiutkiego białego Range Rovera na swa dni. Taki u nich zwyczaj. Siedzą potem w tych furach, robią fotki i wysyłają do rodziny w Pakistanie. A prywatnie pogina 8-letnim Vauxhallem (czytaj Oplem Vectrą) w dieslu i oszczędza na czym się da. Olej i klocki? Najtańsze. Wymiana jakichkolwiek podzespołów też najtańszych , dopiero wtedy gdy auto praktycznie nie może już jechać. Dwumasa? Na Allacha! Co to takiego? Owszem są i bogaci , ale nie za dużo .
Ciapate rzeczywiście wypożyczają fury żeby się pokazać. a bogatych jest mniejszość , dom obok mnie jak jeszcze mieszkałem w zjednoczonych emiratach ciapackich wielkiej brytanii zjechała się rodzina pakistańca, wszyscy żyli z wynajmu domów, mieszkań i sklepów. Takie fury, że głowa mała, bogactwo na grubości. U nich dalej są kasty, a masa ciapatych jest ściągana do uk żeby zapierdalać jak niewolnicy na nielegalu co przynosi wielki hajs ich panom.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów