Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chyba oślepliście od fapowania, włączcie full screena to zobaczycie ze to raczej był ojciec a nie mąż. Tam na ekranie kompa ok 60 letni stary łysy facet....
pl.wikipedia.org/wiki/Pieni%C4%85dz
ps. ta ciotka to jakas tam cioteczna siostra mojej mamy,wiec zadna to bliska rodzina, moja rodzina trzyma sie w kupie!
To chyba jakaś kupa dinozaura że się wszyscy w niej mieścicie.
haha, u mnie w rodzince ciotka wyjechała do usa, i zmarła jej matka, wnoczki na pogrzeb z laptopem przylecieli i wszystko wysyłali swiatłowodami do usa,kamerka internetowa, tak piałem, ze az mojej mamie było za mnie głupio, ale sama podpiewala, tłumaczyli sie tym, ze nie mogła przyleciec bo 10 letnia wiza jej sie 3 lata temu skonczyla,hahaha, szoook,to dopiero smutna historia ($), cywilizacja powinna zatrzymac sie na latach 90'!
ps. ta ciotka to jakas tam cioteczna siostra mojej mamy,wiec zadna to bliska rodzina, moja rodzina trzyma sie w kupie!
Jakiś ty prymitywny.... wróże ci świetlaną przyszłość na kasie w Biedronce, bo to maks twoich możliwości....
Co to kurwa ma być?
Ślub zaocznie???
... moja rodzina trzyma sie w kupie!
Niech zgadnę.
Masz Owsik na nazwisko.
Najsmutniejsze nagranie to to z twoich narodzinChyba jedno ze smutniejszych nagrań jakie ostatnio widziałem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów