Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakby to była moja córka to bym tym dwóm małym kurewką wyjebał liścia bez zastanowienia. Ale jakby to była męska sytuacja (same chłopaki) to bym synowi kazał zapierdalać na siłkę i jakies treningi sztuk walki. Zresztą co tu dużo gadać, mój dzieciak (5lat) nakurwia już na judo od dwóch lat. Ledwo dobrze biegał, a kopać się nauczył Do basenu wrzucony zanim zapomniał jak się pływa (2mies).
Ogólnie w dzisiejszych czasach nie wiem czy mnie będzie stać na prywatną budę, a państwowe u mnie na Jeżycach są beznadziejne. Pełno patologii, na przerwach więcej dzieciaków kopci przed budynkiem, niż u mnie przed firmą ludzi z pracy. Nie chciałbym, żeby jakieś barany, albo takie suki jak tutaj na filmiku mu dokuczały. A tak chłopak będzie dobrze przygotowany, jak podrośnie przepisze się (jak będzie chciał) na jakiś full contact, a na pewno będzie z tatą na siłkę zapierdalał - bez względu czy chce czy nie. Nie czaje ludzi, którzy robią raban jak syn czy córka nie dba o pokój, a nic nie reagują jak dzieciak zaniedbuje swoje ciało. To tak samo ważne. Młodzi musza widzieć, że żeby nie być ofiarą, nie można się dać nią zrobić, a do tego trzeba mieć argumenty. W zdrowym ciele, zdrowy duch!
Od kiedy w Judo się kopie ?
6:48 15 hit Combo
i ten no.. i obić ryje tym małolatom a tej poszkodowanej kupić czekolade : D
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów