📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Gandalf-Szary napisał/a:
Po jaką cholerę każdy z nas, ma w domu sortownie śmieci. Jedyny podział powinien być na organiczne i nieorganiczne, resztę powinni odzyskiwać i segregować więźniowie. Tanie mieszkania na wynajem też w ten sposób można było by w jakimś stopniu rozwiązać. Tylko pytanie czy tego ktoś realnie chce.
czyli wystarczy wywalic klamke do smieci i predzej czy pozniej ktoras kurwa ja znajdzie i prosze mamy maly buncik - mysl
Pierwszy raz kogoś zwyzywam w komentarzach, ale podczas oglądania tego typu filmików aż krew się gotuje, że taki śmieć, któremu dupy do uczciwej pracy nie chce się ruszyć, okrada kogoś, a jeszcze lepiej, bez mrugnienia okiem odbiera komuś życie. Komuś, kto prawdopodobnie ma rodzinę, dzieci, żonę, rodziców, którzy czekają na niego w domu, aż wróci z pracy. No ja pierdole.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów