📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:15
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No ale podziw dla babeczki. Na sadolu już widzieliśmy nie raz, że inni padają nawet bo średnio mocnym liściu.
A tu - no proszę, bomba niesamowita, a po koleżance nawet nie widać żeby nawet straciła chęci do dalszej walki.
Oczywiście piwko.
A tu - no proszę, bomba niesamowita, a po koleżance nawet nie widać żeby nawet straciła chęci do dalszej walki.
Oczywiście piwko.
Bardzo prawidłowa reakcja kierowcy brawo
Każda kłócąca się murzynka ma taki sam irytujący głos
czarnego syfu nie szkoda.
Przecież to czarni
"chce byc facetem, bede traktował ją jak faceta" - dobrze powiedział kurwie
"kobiet się nie bije" to prawda, ale to czarne na filmiku co się wydziera i macha łapami przed sobą kobietą nazwać nie można. Kobieta zachowuje się jak kobieta a nie rozkapryszona ćpunka która myśli że może komuś jebnąć nie myśląc o odpowiedzi w jej strone. Dobrze jej jebnął, prawidłowo i jak daleko oglądam sadoła tak nie widziałem tak pięknego "wyjeba" w ryj, płci żeńskiej.
skłamał, jakby ją potraktował jak faceta to dostałaby boksa a nie półplaskacza..ahhh mimo wszystko odezwało sie w nim współczucie, IMO to był błąd :]
Coś pięknego, ale ja bym jeszcze starannie dobrał miejsca chwytu przy wyrzucaniu z autobusu, bo jest za co złapać
ten widok pierdolniętej baby.. .bezcenny
jak patrze na to czarne bydło i słysze ich jebane yo nygga fuck u nyyga to mnie od razu kurwa odrzuca i nie chce mi się dalej oglądać żadnego filmu z ich udziałem.
A ktoś mógłby napisać, o co tej babce konkretnie chodziło, bo ciężko zrozumieć z tej murzyńskiej paplaniny coś więcej niż 'nigga'?
PS. skojarzyło mi się z GTA: SA. :oczami:
PS. skojarzyło mi się z GTA: SA. :oczami:
Ale przyznać trzeba, że pan kierowca wyprowadził pięknego uppercut'a, szacuneczek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów