18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
wdowa94 2012-12-08, 15:33 6
Na kolei jest masa bardzo wesołych i miłych ludzi, głównie są to maszyniści i konduktorzy (rzadko kierownicy).
Jak rozpoznać czy można sobie pożartować?
WĄS! Naprawdę! KAŻDY KONDUKTOR Z WĄSEM JEST MIŁY I WESOŁY!
Zgłoś
konował 2012-12-08, 15:35
Będę_go_zjadł
Zgłoś
p................a 2012-12-08, 15:36
Wkurwia mnie już to nagrywanie byle kogo, nawet jak nie robi sobie obciachu. Konduktor pokazał się z dobrej strony, ale może jednak nie chciałby być gwiazdą internetu. Ciekawe czy będziecie tak mordy cieszyć jak mu ta popularność bokiem wyjdzie i nie będzie mógł spokojnie przez pociąg przejść bez pozowania do zdjęć z pijanymi przychlastami.
Zgłoś
koolowsky 2012-12-08, 15:48
tak też kiedyś spotkałem wesołego konduktora.nieźle najebany był ;]
Zgłoś
Skowu 2012-12-08, 15:56
0:39
-Przepraszam
-Aa prosze bardzo, ja sie nie gniewam

Typek dobry! WIĘCEJ TAKICH!!!

Mały pigalg ale nikt nie daje wszyscy biorą,
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
Zgłoś
KanapkaZMP 2012-12-08, 16:11
lofix1 napisał/a:

@up
umiejętność odnalezienia się w różnych okolicznościach to domena ludzi inteligentnych.
Zgadzam się z Tobą, że konduktor okazał klasę.

edit 2xup

Raczej ludzi kreatywnych, ktorzy potrafia zachowac zimna krew.
Zgłoś
Danlew 2012-12-08, 16:21
Ta wszyscy haha itd bo każdy miał bilet bez niego dopiero było by wesoło
Zgłoś
Truckerek 2012-12-08, 16:28 1
Za Koszalin leci Piwo
Zgłoś
sarkazm 2012-12-08, 17:01
Konduktor spoko, ale takie małoletnie lumpy, co im się wydaje, że mogą wszystko z każdym wkurwiają mnie niemiłosiernie.
Zgłoś
Z................y 2012-12-08, 17:02 2
Czy patologia naprawdę nie wyczuwa kiedy nie wypada użyć wulgaryzmów w szczególności do osób starszych Tym "mi pan dopierdolił..." zepsuł wszystko awww
Zgłoś
Olasty 2012-12-08, 19:35
kurwa mówiłem, że to wrzucę ale w końcu mi się nie chciało nosz kurwa mać
Zgłoś
Danio172 2012-12-08, 19:48
Toć to Zdzisiu Kręcina po tym jak wywalili go z PZPNu
Zgłoś
QlimaX09 2012-12-08, 23:08
Dzięki temu filmikowi wykonałem dzisiejsze ćwiczenia karku.

Wam też polecam :

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów