w pociągu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Na kolei jest masa bardzo wesołych i miłych ludzi, głównie są to maszyniści i konduktorzy (rzadko kierownicy).
Jak rozpoznać czy można sobie pożartować?
WĄS! Naprawdę! KAŻDY KONDUKTOR Z WĄSEM JEST MIŁY I WESOŁY!
Jak rozpoznać czy można sobie pożartować?
WĄS! Naprawdę! KAŻDY KONDUKTOR Z WĄSEM JEST MIŁY I WESOŁY!
Wkurwia mnie już to nagrywanie byle kogo, nawet jak nie robi sobie obciachu. Konduktor pokazał się z dobrej strony, ale może jednak nie chciałby być gwiazdą internetu. Ciekawe czy będziecie tak mordy cieszyć jak mu ta popularność bokiem wyjdzie i nie będzie mógł spokojnie przez pociąg przejść bez pozowania do zdjęć z pijanymi przychlastami.
tak też kiedyś spotkałem wesołego konduktora.nieźle najebany był ;]
0:39
-Przepraszam
-Aa prosze bardzo, ja sie nie gniewam
Typek dobry! WIĘCEJ TAKICH!!!
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
-Przepraszam
-Aa prosze bardzo, ja sie nie gniewam
Typek dobry! WIĘCEJ TAKICH!!!
umiejętność odnalezienia się w różnych okolicznościach to domena ludzi inteligentnych.
Zgadzam się z Tobą, że konduktor okazał klasę.
edit 2xup
Raczej ludzi kreatywnych, ktorzy potrafia zachowac zimna krew.
Ta wszyscy haha itd bo każdy miał bilet bez niego dopiero było by wesoło
Konduktor spoko, ale takie małoletnie lumpy, co im się wydaje, że mogą wszystko z każdym wkurwiają mnie niemiłosiernie.
Czy patologia naprawdę nie wyczuwa kiedy nie wypada użyć wulgaryzmów w szczególności do osób starszych Tym "mi pan dopierdolił..." zepsuł wszystko awww
kurwa mówiłem, że to wrzucę ale w końcu mi się nie chciało nosz kurwa mać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów