Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma to jak kupić sobie ścigacza + profesjonalne uzbrojenie ciała, będąc początkującym.
Skoro jest początkujący to kupno całego sprzętu wydaje się bardziej sensowne niż mniej
jadąc pod górę samochodem próbowałam wyprzedzić pedalarza i za uja mi się nie udało jebany miał formę a ja 80 na liczniku
A smok jest w tej bajce? Tyle to pod górę nawet zawodowcy nie wyciągają. 70 km/h to jest rekord prędkości konia wyścigowego a ty twierdzisz że kolarz jechał 80 pod górę, a więc bez jakiejkolwiek pomocy grawitacji, a wręcz przeciwnie. No ja pierdolę...
A smok jest w tej bajce? Tyle to pod górę nawet zawodowcy nie wyciągają. 70 km/h to jest rekord prędkości konia wyścigowego a ty twierdzisz że kolarz jechał 80 pod górę, a więc bez jakiejkolwiek pomocy grawitacji, a wręcz przeciwnie. No ja pierdolę...
To jeszcze nic. Jebany jechał 80MPH a nie km/h. Jeszcze 8 więcej i by się cofnął do 26 października 1985 roku.
jadąc pod górę samochodem próbowałam wyprzedzić pedalarza i za uja mi się nie udało jebany miał formę a ja 80 na liczniku
Dawno takiego debilizmu nie czytałam. 80 pod górę na rowerze, bo miał formę! A potem się obudziłaś, bo zasrałaś z wrażenia łóżko? Straszne brednie.
Widzę że Wam kobitom mylą się nie tylko prawa z lewą, ale i góra z dołem
Swoją drogą ciekaw jestem co to za samochód, którym rowerka się nie wyprzedzi.
Ja tam widziałem zjazd z góry, no ale co komu pasuje.
Nie miał formy tylko silnik elektryczny, być może ukryty w ramie. Nie da rady pod górę jechać 80km/h polegając jedynie na własnej sile.
Dobra dobra pedalarzu, was do tego samego grobu powinni zakopać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów