Ciekawy pomysł na sondę uliczną Wyborne piersi w 4:42
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za Pink Floyd piwko.
Piwo za questa lagrime e sospiri
I pannę z 4:45, ciekawe czego słuchała.
Trzeba jej wybaczyć, 16 lat ma się tylko raz
I pannę z 4:45, ciekawe czego słuchała.
IreuN napisał/a:
5:17 Taka ładna laska.. A takiego ścierwa słucha ._.
Trzeba jej wybaczyć, 16 lat ma się tylko raz
Do wszystkich @up co mówią, że słuchają ścierwa. Jesteście wieśniaki. Każdy wie, że o gustach się nie dyskutuje.
SZAJBAAA napisał/a:
Jak na moje oko to połowa ustawione.
A co tych "wybornych piersi" w 4:42 to grubo przesadziłeś z naciskiem na grubo
ustawione w jakim celu? a co do cyckow, lepsze takie z takim cialem, niz szczupla, ale bez cyckow
Czyli w sumie słucha się dobrej muzyki więc kto kurwa głosuje na tej vivie i MTV
to dziwne, że muszą sprawdzać na telefonie jaki jest tytuł tego co akurat słuchają...
to jest niemozliwe ze nikt nie słucha muzyki klubowej ani dubstepu, więc na 100% ustawione albo piosenki wybierali sami autorzy filmiku... szkoda, bo to jest okłamywanie widzów. wiekszosc z nich ma gust zaskakująco dobry, co tym bardziej jest nierealne, bo wiem czego ludzie potrafią słuchać.
Marcello- napisał/a:
ustawione w jakim celu? a co do cyckow, lepsze takie z takim cialem, niz szczupla, ale bez cyckow
A nie wiem w jakim celu ale pewnie jakiś był.
Może taki żeby pokazać że w Bydgoszczy nie słuchają gówna?
A co do cycków to się zgadzam ale chodziło o to że nie ma się czym tak jarać 5:20 bije ją na głowę
fajne że w polsce, słabo że to kopia pomysłu
Jasne że połowa ustawiona bo jakim trzeba być bezguściem muzycznym i anty melomanem żeby nie znać Claptona "Layla" tylko sprawdzać na telefonie tytuł?!?! <facepalm>
za koszulkę z logo Batmana, Iron Maiden, Hansa Zimmera i oczywiście Pana Tadeusza - piwo!
5:33 zajebista ruda suka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów