wheelie na motorze przy policji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mistrz prostej nawet na koło nie może wrzucić bez kręcenia do 12 tysięcy, lebiega
Dlaczego któryś z tych dwóch samochodów nie skręcał w lewo? Dlaczego?!
Większość z nich i tak w najlepszym przypadku kończy w przydrożnym rowie z rozjebanym kręgosłupem... I dobrze
Sam jeżdżę motocyklem, ale jak widzę takich debili to mnie kurwica zalewa. Potem taki debil zabije siebie i oby tylko siebie i opinie o wszystkich jest jaka jest.
Kozak jak wielu. A jak przychodzi co do czego to beczy jak pizda i skamle..
to sie debil popisał....
Szkoda, że jak wyprzedzał na skrzyżowaniu, nikt nie wpadł na pomysł, żeby skręcić w lewo.
JP jesteś pierdolnięty
Ewidętnie dla takich kozaczków kot przez drogę Szkoda że nie napotkał żadnej ciężarówki co skręcała na posesję ahh mielibyśmy miód materiał
Jak zwykle większość tutaj źle mu życzy bo żal dupę ściska że nie stać na moto a co najwyżej na truchło w LPG. Fakt że nie pochwalam takiego zapierdalania po ulicy. Od tego jest tor. Ale osobiście bardzo lubię motocykle i od czasu do czas sam jak mam możliwość to chętnie się przejadę jak człowiek. Jest coś takiego jak adrenalina która uzależnia. Kto jechał jakimś szybszym motocyklem ten wie o czym piszę. Ale że życie to nie gra na komputerze to trzeba się hamować z wygłupami. Ja mu życzę bezwypadkowej jazdy i opanowania bo nie jest sam na drodze. A ja już zaliczy dzwona to niech zabije tylko siebie.
@up
Jak lubisz motocykle to życzysz takim jak najgorzej, bo przez takich pojebów cierpią potem normalni motocykliści
Jak lubisz motocykle to życzysz takim jak najgorzej, bo przez takich pojebów cierpią potem normalni motocykliści
Ale żenada... Przecież wiadomo ze oni nawet nie odpala silnika żeby za nim pojechać bo po co
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów