Hrvmm efektownie rozpoczyna sezon wykonując wheelie przed policją. Gdyby ktoś nie zauważył, akcja dzieje się w Polsce.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
A.J.K.S napisał/a:
(...) zjeżdżasz w boczną drogę.
Patrzysz jakie KIJE polskiej policji są chujowe.
Jak rozumiem ta boczna droga to pewnie nieutwardzona z pewnie wystającymi korzeniami? To raczej oczywiste, że taki samochód osobowy raczej nie będzie mógł szaleć z prędkością (a nawet czasem wjechać). Czyli stwierdzenie, że "kije" czy inne skody się nie nadają jest błędne, bo żadna osobówka się nie nadaje na taki teren.
Czekasz, aż Cię dogonią...dajesz kurwa manetkę do oporu! ( włączają sygnał..czasami nawet wcześniej to robią) hamujesz, zjeżdżasz w boczną drogę.
Patrzysz jakie KIJE polskiej policji są chujowe.
Zajebisty poradnik skuhwysyny
Inaczej byś piszczał jakby cię zawinęli na dołek, gnojku
sadol6969 napisał/a:
Inaczej byś piszczał jakby cię zawinęli na dołek, gnojku
Żeby zawinąć na dołek, to trzeba najpierw złapać - cztery razy uciekłem gdyńskim (z całą sympatią, w porządku chłopaki) starą skodą 105, nie mieli szans, wiecie dlaczego? Bo się boją. Rozbiją auto, to za nie odpowiadają, nie przejadą skrzyżowania na pałę, dlatego pościgi to możemy sobie w amerykańskich produkcjach pooglądać co najwyżej. Jak ktoś chce, po prostu brawurowo odjeżdża - i na tym pościg się kończy. Z tego miejsca pozdrawiam wszystkich policjantów - jeśli kłamię, to chuj mi w odbyt
haha to jest dopiero jp na 100%. taki odważny bo w lesie, na krosie i w drugą stronę jechał.
@Nihilista: no u mnie w mieście za golfem zapierdalali aż się kurzyło, a kolesie bez prawka spierdalali aż w wóz żandarmerii przyjebali. I się skończył dzień dziecka dla frajerów w golfie
Dyadya_Sasza napisał/a:
@Nihilista: no u mnie w mieście za golfem zapierdalali aż się kurzyło, a kolesie bez prawka spierdalali aż w wóz żandarmerii przyjebali. I się skończył dzień dziecka dla frajerów w golfie
Heh, a u mnie "na dzielnicy" chłopaki w 125p uciekali, ale im nie wyszło - dogonili, zatrzymali, przetrzepali.. i puścili Bez oc, bez prawka, nawet wiek mieli nieodpowiedni.. Ale nie zrobili nic złego, furę kupili legalnie, nie pyskowali - panowie kazali odstawić złoma na podwórko - odstawili. Wielki szacunek dla Panów Policjantów z posterunku Gdynia Karwiny za ludzkie podejście do człowieka - jebać jp.
Nihilista, No u mnie też byli nieletni, "fura" nie wiem skąd, ale już wcześniej byli notowani za jazdę bez prawka.
Nie przepadam za motocyklistami, ale w tym przypadku popieram ich akrobacje w 100%
szkoda ze sie nie rozjebal na drzewie, a potem takie kurwy na tych motorkach, razem ze swoimi dziewczynami na quadach rozjezdzaja lasy, dlatego teraz miedzy drzewami czesto wisi stalowa linka albo jakis drut (swoja droga napieta struna od pianina jest skuteczniejsza )
co to za cross ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów