gimbaza nie zrozumie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ano fakt, "space" to tylko skrót od spacebar. Pośmiałem się z pierwszego wytłumaczenia, nie ma co
abstrahując ob spaców i barów - zdjęcie śmieszne w chuj, od dziś mówcie do mnie gimbaza bo sie nawet trochę nie zaśmiałam. :|
Space, spacebar - na jedno wychodzi. Nie podniecajcie się tak, pizdeczki.
naprawde nie widzisz roznicy, miedzy space a spacebar, w odniesieniu do tego obrazka? no tak bo przeciez kurwa space kojarzy sie z alkoholem
hehe bongman dostal pocisk:D
Z innej strony, można przyhaczyć o 'hang out'
hang out - spedzac wolny czas
hang - wieszac
jak sie powiesic w kosmosie?
hang out - spedzac wolny czas
hang - wieszac
jak sie powiesic w kosmosie?
BongMan napisał/a:
Space, spacebar - na jedno wychodzi. Nie podniecajcie się tak, pizdeczki.
jeszcze sie kretyn nie potrafi do bledu przyznac ;X dysmozgia jak sie patrzy
@up
Space w potocznym języku oznacza własnie przestrzeń kosmiczną. Nie trzeba pisać Spacebar bo i tak każdy o tym wie. Tak samo auto i automobil.
Same normalnie błyskotki na forum.
Space w potocznym języku oznacza własnie przestrzeń kosmiczną. Nie trzeba pisać Spacebar bo i tak każdy o tym wie. Tak samo auto i automobil.
Same normalnie błyskotki na forum.
@up
To teraz przeczytaj takie dwa, przetłumaczone kawały:
Gdzie kosmonauci wychodzą na drinka?
Do kosmosu
Do kosmicznego baru
Rzeczywiście w chuj to samo
To teraz przeczytaj takie dwa, przetłumaczone kawały:
Do kosmosu
Do kosmicznego baru
Rzeczywiście w chuj to samo
@petru23
Ja pierdole co za kretyn...
"Space w potocznym języku oznacza własnie przestrzeń kosmiczną. Nie trzeba pisać Spacebar bo i tak każdy o tym wie."
Od kiedy "spacebar" jest poprawną nazwą przestrzeni kosmicznej? Bar - przycisk, klawisz; Space - od Outer Space, przestrzeń kosmiczna
Ja pierdole co za kretyn...
"Space w potocznym języku oznacza własnie przestrzeń kosmiczną. Nie trzeba pisać Spacebar bo i tak każdy o tym wie."
Od kiedy "spacebar" jest poprawną nazwą przestrzeni kosmicznej? Bar - przycisk, klawisz; Space - od Outer Space, przestrzeń kosmiczna
@up
kurwa chodzi o spacebar czyli o bar w przestrzeni. No bo gdzie się można najebać? Po to jest to bar żeby chodziło o najebanie się! Ile kurwa gimbusów jeszcze tego nie zrozumie?
kurwa chodzi o spacebar czyli o bar w przestrzeni. No bo gdzie się można najebać? Po to jest to bar żeby chodziło o najebanie się! Ile kurwa gimbusów jeszcze tego nie zrozumie?
A może chodzi o to, że sra na klawiaturę, tak jak wy sracie na siebie w komentarzach za pomocą klawiatury?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów