📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja tam sie usmialem.
Radeghost napisał/a:
Smiesza mnie polaczki tutaj w komentarzach.
"Jego pradziadek za tylne łapy zwisał z gałęzi, wpierdalał banany i iskał się z współplemieńcami. dziadek budował wieczorami chatkę z gówna, zwaną później chatą wuja Toma, a w dzień zbierał bawełnę, podczas, gdy znajomi dziadka huśtali się na gałęziach przy płonącym krzyżu. Ojciec pewnie mógłby zostać przewodnikiem w
San Quentin. A ten sobie dowcipkuje. Co za czasy."
Opisujesz to tak, jakby to byla twoja historia troche otwartosci, skretynialy podczlowieku
Redeghost...pomyliłeś portale... Eh...
Spierdolił mi murzyn, mówi po angielsku, jest łysy, i lubi tworzyć filmiki, które później wrzuca na neta.
Jakbyście go znaleźli dajcie znać, uważajcie może być agresywny.
Ps lubi banany
Spierdolił mi murzyn, mówi po angielsku, jest łysy, i lubi tworzyć filmiki, które później wrzuca na neta.
Jakbyście go znaleźli dajcie znać, uważajcie może być agresywny.
Ps lubi banany
czarny humor...
nie uważam sie za rasistę, po prostu nie nawidze tych brudasow rumunow, cyganow ani allahow akbarów, chuj im w twarze i ich bóstwom, murzyni są calkiem spoko dopóki nie zapierdolą mi roweru
Jebie od Was wszystkich nienawiścią na kilometr...
Czarny humor od zawsze był dla inteligentnych. Na sadolu coraz więcej gimbazy której zaciera się granica pomiędzy humorem a rzeczywistością. Pomyśl zanim powtorzysz po raz setny 'pierdolony czarnuch' czy 'lewackie ścierwo' - bo to przecież takie fajne i zabawne...
Ten czarnuch jest po stokroć lepszy od milionów białasów dumnych ze swojego koloru skóry bo nic ponad to nie osiągnęli...
Czarny humor od zawsze był dla inteligentnych. Na sadolu coraz więcej gimbazy której zaciera się granica pomiędzy humorem a rzeczywistością. Pomyśl zanim powtorzysz po raz setny 'pierdolony czarnuch' czy 'lewackie ścierwo' - bo to przecież takie fajne i zabawne...
Ten czarnuch jest po stokroć lepszy od milionów białasów dumnych ze swojego koloru skóry bo nic ponad to nie osiągnęli...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów