18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Dywanir 2022-11-30, 17:17 2
WHO
Wielka Hujnia Onanistów
Zgłoś
Masturbator18 2022-11-30, 17:26 1
Halman napisał/a:

a co z czarną ospą i śpiączką afrykańską?

Jesteś bezczelny
Zgłoś
zeus6 2022-11-30, 17:29
No i od dzis małpia ospa kojarzy mi sie z murzynami. Dzieki sadistic, a ten kto to wymyslił to król rasizmu.
Zgłoś
silwerbalk 2022-11-30, 17:33 1
AlbertoNihilo napisał/a:

Velture - dokładnie. Mam takie same odczucia. Z ciemnoskórych możemy się nabijać, ale nazwa tej choroby nie ma żadnego podtekstu rasistowskiego.

Tylko że ktoś wyruchał szympansa i wylapał a szympansy żyją w Afryce a w Afryce w większości mieszkają .......no właśnie i tu jest kurwa problem
Zgłoś
OpenStreetMaps 2022-11-30, 18:14 3
He he widocznie nie tylko ja od samego początku mówiłem i pisałem Murzyńska ospa! Po prostu kocham polityczną niepoprawność i na złość zakazom na murzyna zawsze będę mówił murzyn jedynie na geja nie powiem pedał bo to głupie znacznie lepsze jest określenie gej kałowy któremu sperma przez odbyt uderzyła do głowy.

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Robertuss 2022-11-30, 19:50 1
Leatherface napisał/a:

Nie wiem gdzie tu rasizm, według przedlewackiej nauki do rodziny małp naczelnych wliczamy:

Małpa górna lewa najładniejsza dolna prawa najbrzydsza
Zgłoś
Ramiell 2022-11-30, 20:38
Nie będę słuchał dupka z ZNZ.
Zgłoś
JednorękiBandyta 2022-11-30, 22:42
~VeIture napisał/a:

Póki nie usłyszałem, że nazwa małpia ospa jest rasistowska to w ogóle mi nawet przez myśl nie przeszło aby to skojarzyć z murzynami itp...

Ja jak pierwszy temat tutaj o tym zobaczyłem to pomyślałem że ktoś kto go wrzucił nazwał tak ta chorobę wiadomo sadol a po chwili zorientowałem się że to tak na serio i pierwsza myśl zaraz bd o to dymy jak o tą zastawę i inne brednie oni sami siebie orają nie trzeba im pomagać
Zgłoś
dżonyłojlker 2022-11-30, 23:15 4
silwerbalk napisał/a:

Tylko że ktoś wyruchał szympansa i wylapał a szympansy żyją w Afryce a w Afryce w większości mieszkają .......no właśnie i tu jest kurwa problem

Niedawno mówili w wiadomościach o pierwszym na świecie przypadku psa, który złapał małpią ospę. Niby nic, ale mówią więcej - był to pies z Francji, spał w jednym łóżku ze swoim panem i jego partnerem Normalnie kurwa nie wierzyłem co usłyszałem, powiedzieli dyplomatycznie, że francuskie pedały ruchały psa i sprzedały mu małpią ospę. Tak jak z EJCEM, małpy i pedryle, ale nowoczesne gejusy jeszcze psy grzmocą.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Manolito666 2022-11-30, 23:19 1
~VeIture napisał/a:

Póki nie usłyszałem, że nazwa małpia ospa jest rasistowska to w ogóle mi nawet przez myśl nie przeszło aby to skojarzyć z murzynami itp...

To ja chyba przebywam w złym towarzystwie, bo u nas wszyscy od razu mieli wylew z murzynów.
Zgłoś
Kidl3r 2022-12-01, 6:24
Nie łatwiej usunąć całą Afrykę. Nie kintynent ale wiecie...
Zgłoś
silwerbalk 2022-12-01, 9:31 1
HenrykS. napisał/a:

Niedawno mówili w wiadomościach o pierwszym na świecie przypadku psa, który złapał małpią ospę. Niby nic, ale mówią więcej - był to pies z Francji, spał w jednym łóżku ze swoim panem i jego partnerem Normalnie kurwa nie wierzyłem co usłyszałem, powiedzieli dyplomatycznie, że francuskie pedały ruchały psa i sprzedały mu małpią ospę. Tak jak z EJCEM, małpy i pedryle, ale nowoczesne gejusy jeszcze psy grzmocą.

Bo to kara boska dla pedałów i murzynów .....
ale poprawność polityczna nie pozwala co jest chore
Zgłoś
ibrahim 2022-12-01, 10:26
Widać od razu, że teoria darwina ma zastosowanie wyłącznie do czarnuchów i samego darwina.
Zgłoś
Leatherface 2022-12-01, 11:45 1
ibrahim napisał/a:

Widać od razu, że teoria darwina ma zastosowanie wyłącznie do czarnuchów i samego darwina.

Darwin dla Lewaków, jest jak Mohamed dla muzułmanów.

W obu przypadkach wartość merytoryczna ich urojeń jest identyczna.

Wystarczy poczytać trochę..., z resztą archeolodzy którzy brali w tym udział sami się przysnali, że wiekszość tych odmian homo z afryki to mistyfikacja, gdzie robiono składaka z różnych kości(w tym świni) Na domiar złego wykopano starszy szkielet homo sapiens w europie niz ta ich cała półmałpa Lucy
Zgłoś
Realista3 2022-12-01, 18:15
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów