Velture - dokładnie. Mam takie same odczucia. Z ciemnoskórych możemy się nabijać, ale nazwa tej choroby nie ma żadnego podtekstu rasistowskiego.
Tylko że ktoś wyruchał szympansa i wylapał a szympansy żyją w Afryce a w Afryce w większości mieszkają .......no właśnie i tu jest kurwa problem
Małpa górna lewa najładniejsza dolna prawa najbrzydsza
Póki nie usłyszałem, że nazwa małpia ospa jest rasistowska to w ogóle mi nawet przez myśl nie przeszło aby to skojarzyć z murzynami itp...
Ja jak pierwszy temat tutaj o tym zobaczyłem to pomyślałem że ktoś kto go wrzucił nazwał tak ta chorobę wiadomo sadol a po chwili zorientowałem się że to tak na serio i pierwsza myśl zaraz bd o to dymy jak o tą zastawę i inne brednie oni sami siebie orają nie trzeba im pomagać
Tylko że ktoś wyruchał szympansa i wylapał a szympansy żyją w Afryce a w Afryce w większości mieszkają .......no właśnie i tu jest kurwa problem
Niedawno mówili w wiadomościach o pierwszym na świecie przypadku psa, który złapał małpią ospę. Niby nic, ale mówią więcej - był to pies z Francji, spał w jednym łóżku ze swoim panem i jego partnerem Normalnie kurwa nie wierzyłem co usłyszałem, powiedzieli dyplomatycznie, że francuskie pedały ruchały psa i sprzedały mu małpią ospę. Tak jak z EJCEM, małpy i pedryle, ale nowoczesne gejusy jeszcze psy grzmocą.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPóki nie usłyszałem, że nazwa małpia ospa jest rasistowska to w ogóle mi nawet przez myśl nie przeszło aby to skojarzyć z murzynami itp...
To ja chyba przebywam w złym towarzystwie, bo u nas wszyscy od razu mieli wylew z murzynów.
Niedawno mówili w wiadomościach o pierwszym na świecie przypadku psa, który złapał małpią ospę. Niby nic, ale mówią więcej - był to pies z Francji, spał w jednym łóżku ze swoim panem i jego partnerem Normalnie kurwa nie wierzyłem co usłyszałem, powiedzieli dyplomatycznie, że francuskie pedały ruchały psa i sprzedały mu małpią ospę. Tak jak z EJCEM, małpy i pedryle, ale nowoczesne gejusy jeszcze psy grzmocą.
Bo to kara boska dla pedałów i murzynów .....
ale poprawność polityczna nie pozwala co jest chore
Widać od razu, że teoria darwina ma zastosowanie wyłącznie do czarnuchów i samego darwina.
Darwin dla Lewaków, jest jak Mohamed dla muzułmanów.
W obu przypadkach wartość merytoryczna ich urojeń jest identyczna.
Wystarczy poczytać trochę..., z resztą archeolodzy którzy brali w tym udział sami się przysnali, że wiekszość tych odmian homo z afryki to mistyfikacja, gdzie robiono składaka z różnych kości(w tym świni) Na domiar złego wykopano starszy szkielet homo sapiens w europie niz ta ich cała półmałpa Lucy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów