Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Temat w sam raz dla sadolowych pizdeczek spuszczajacych sie nad losem durnych pchlarzy .
Ja pierdolę. Dlaczego żaden admin nie zabił tego już w poczekalni to raz. Dlaczego to dostało tyle piw, że znalazło się na głównej to drugie pytanie. Ten portal już się totalnie spierdolił. Zburzyć i zaorać...
bo admin sam to wstawia
Co to za głosy oburzenia!?
Temat w sam raz dla sadolowych pizdeczek spuszczajacych sie nad losem durnych pchlarzy .
Jakim prawem taki przegryw jak ty udziela się?
Ja pierdolę. Dlaczego żaden admin nie zabił tego już w poczekalni to raz. Dlaczego to dostało tyle piw, że znalazło się na głównej to drugie pytanie. Ten portal już się totalnie spierdolił. Zburzyć i zaorać...
Przeca ten typ to moderator.
Takie tematy to świadczą o tym co się stało z tą stroną...
nie chce sie przypierdalac, ale wrzucasz gowno podobnego kalibru
"https://www.sadistic.pl/obejscie-zakazu-wspolnego-spaceru-na-nic-sie-zdalo-vt516366.htm"
nie chce sie przypierdalac, ale wrzucasz gowno podobnego kalibru
"https://www.sadistic.pl/obejscie-zakazu-wspolnego-spaceru-na-nic-sie-zdalo-vt516366.htm"
obiektywnie zwróć tez uwagę na ilość piw tego wspaniałego tematu sunday który maszynowo wrzuca ochujałe tematy - 260 i mojej raz na rok chujni - 240 piw...
To licznik pizdeczek na sadolu.
Weź idź przywiąż jakiegoś psa do snopowiązałki i ponapierdalaj go trochę pałą (możesz nawet swoją własną), poczujesz się Prawdziwym Mężczyzną i może na chwilę przestaniesz jebać skwary. Szkoda co prawda każdego zwierza które zapałętało się do twej zabitej dechami wiochy, ale przynajmniej my nie będziemy cierpieć czytając twoje rzewne stękanie.
obiektywnie zwróć tez uwagę na ilość piw tego wspaniałego tematu sunday który maszynowo wrzuca ochujałe tematy - 130 i mojej raz na rok chujni - 240 piw...
Nie możecie tak poprostu wypierdolić moderatora który szkodzi spamując gównem jak z kwejka?
Nie możecie tak poprostu wypierdolić moderatora który szkodzi spamując gównem jak z kwejka?
nikt się tego nie podejmie bo jak stwierdzono; (nie ja) problem nie istnieje...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów