Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubię ten portal, jego użytkowników, a nawet ich skrajnie rasistowskie poglądy, mimo tego, że jestem Azjatą, ale co Was to obchodzi kto, gdzie i z kim się pierdoli?
Tak, kurwa, każdy murzyn jest biedny i ciągnie socjał. Weź ty się kurwa ogarnij człowieku. Jak można być tak ograniczonym?
btw. Tak się wyrażasz o murzynach, a nick masz wprost wyjęty z ich ust
A nie zesrałeś się przypadkiem? Gdzie ja napisałem, że każdy łomie pierdolony. Może słyszałeś dla przykładu o historii upadku miasta Detroit w tym swoim bunkrze? I kurwa co ma do tego mój nick?
@wajnona
Kogo to obchodzi z kim idziesz do łóżka?
Żeby nie było czepiania się, że ich "bronię" (choć ja bym tak tego nie nazwała) bo sama lecę na czekoladowe kuśki. Dla większości ludzi taka adnotacja na tym portalu jest logiczna, ale jak widać Ty jesteś albo nowy albo masz jakiś okres i musisz się czepnąć tego, że ktoś gdzieś na świecie seks uprawia naprawdę, a nie tylko go ogląda
Mnie nie ciągnie do Azjatek, rzadko spotyka się wysoką i ładną bez tony makijażu. Tak samo nie ciągnie mnie do murzynek [praktycznie w ogóle], jestem biały i gustuje w białych kobietach, po prostu. Kobiety jednak mają coś w stylu...no kurwa idealnie pasuje tutaj stwierdzenie: kobieta - przygoda - murzyński chuj w dupie. Dla nich to rozrywka, a tym bardziej je to podnieca, że innych to wkurwia. Taka jest właśnie ich logika. Szmacą się, bo są szmatami. Osobiście nie obchodzi mnie czy kobieta daje dupy cześkowi czy mambo, ale to zaczyna się robić modne. Nie spotykam zbyt wiele czarnych kobiet z białymi facetami, praktycznie zero przykładów. Dlaczego? Bo miałyby przejebane u siebie w okolicy, w rodzinie. Czarni są rasistami, nie podoba im się gdy czarna zadaje się z białym. Jednocześnie sami pierdolą się z białymi, robią im bachory, a nas nazywają rasistami. Mówię wam bracia, zerwijmy z tą obłudą, zerwijmy tę zasłonę niby rasizmu i pokażmy czarnym gdzie ich miejsce, przecież gdybyśmy nie dali im technologii, zasiłków, nie sprowadzili do siebie, nie uczyli, toby dalej latali z dzidą za słońcem, ja pierdolę. Ja osobiście nie mam żadnego szacunku dla białych, które ruchają się z gównem, dla mnie to szmatławe kurwy, które przestają nosić miano kobiet.
Spoko chłopaku bo gdzie u siebie na wiosce miałeś spotkać azjatkę, murzynkę albo murzyna w towarzystwie białej...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów