Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto jej kurwa dał prowadzić taki sprzęt. No ludzie kochani, przecież żadna baba się do takich rzeczy nie nadaje. Baby to tępe pizdy, krótkowzroczne, zawsze tak było jest i będzie. I mi nie pierdolcie, że moja dupa dałaby rade, bo może i by dała, do czasu aż jej ruchacz, którego ma na boku do niej nie napisze na instagramie, że będzie ją brał w agreście. Baba nie pomyśli, ona żyje tu i teraz, zero umiejętności przewidywania kurwa. chuj.
piękne słowa, ja dodam że trzeba od czasu do czasu babe liścić żeby z niej diabła wygonić by się nie puściła, no i gonić do garòw bo tak trzeba
Kto jej kurwa dał prowadzić taki sprzęt. No ludzie kochani, przecież żadna baba się do takich rzeczy nie nadaje. Baby to tępe pizdy, krótkowzroczne, zawsze tak było jest i będzie. I mi nie pierdolcie, że moja dupa dałaby rade, bo może i by dała, do czasu aż jej ruchacz, którego ma na boku do niej nie napisze na instagramie, że będzie ją brał w agreście. Baba nie pomyśli, ona żyje tu i teraz, zero umiejętności przewidywania kurwa. chuj.
piękne słowa, ja dodam że trzeba od czasu do czasu babe liścić żeby z niej diabła wygonić by się nie puściła, no i gonić do garòw bo tak trzeba
Ja tylko przypomnę, że wasze matki to też kobiety, no chyba że jesteście synami pedałów....
Ja tylko przypomnę, że wasze matki to też kobiety, no chyba że jesteście synami pedałów....
Z takim myśleniem nic dziwnego że całe życie spędzają przed monitorem ze śliną na ustach i własnym chujem w ręce...
Tak jebie stuleją, że przez monitor czuć
Wyczuwam incela.
Ale musisz mieć smutne życie, bijesz konia pod sadola, nie masz żony, jesteś cebulą. Musiałeś poznawać bardzo nieogarnięte kobiety, ale jak widać swój ciągnie do swego pizdo. I wszystko wskazuje na to, że nawet na instagramie nie możesz wyrwać dupy.
Każda baba jest krótkowzroczna, bo jak chodzą po świecie takie małe kutasy jak Ty, to co się dziwić?
Czuć przegrywa życiowego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów