📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hiphop to syf, szczególnie gibający się polskie czarnuchy
@xts, ale pierdolisz, sam pewnie jesteś w stanie wymienić max 3 polskich raperów i to pokroju pihów czy innych takich gówien, a w polsce jest masa dobrych raperów , którzy nie są popularni, bo nie robią z dupy tylko od serca
O co wy się kłócicie kurwa debile ? Chyba mało kto wie że w europie rządzą niemcy a my jesteśmy tylko jebana kolanią taniej siły roboczej itp. Za to Rosja wyjebała unię i ogarneła Ukrainę, wyruchała USA na wielu płaszczyznach itp. Ale dla większości jebanego pustego poslkiego społeczeństwa rosja to nadal związek radziecki niemcy to hitler a tak naprawdę wolę słowian i rosjan niż niemcy którzy nic nam nie dają Dzięki uni niemamy wojska granic, przemysły itp, jesteśmy niczzym, unia za kilka lat się rozzpadnie, anglia ma to w dupie, holandia belgia itp zaleją brudasy a niemcy beda rzadzić w europie bo pozostałe kraje nic nie zrobią bo nie bedą wstanie Ale wy nadal zzyjecie historia ktora nic nie zmienie w terazniejszości a na pewno nie poprawi przyszłości
Rymy trochę częstochowskie, ale daje chłopak radę.
policja przekopała najebanego posła rozjebał mnie
Widzę swędzenie cipek metalowców i rockowców (pedałów w rurkach)
co to kurwa za gówno? co to tu kurwa robi? jakaś pizda o tępym wyrazie twarzy sepleni i jąka się w rytm prymitywnego podkładu dźwiękowego (inaczej: rapuje) i już gimby się jarają
elBiaauawy napisał/a:
@xts, ale pierdolisz, sam pewnie jesteś w stanie wymienić max 3 polskich raperów i to pokroju pihów czy innych takich gówien, a w polsce jest masa dobrych raperów , którzy nie są popularni, bo nie robią z dupy tylko od serca
słucham WSZYSTKICH gatunków muzyki po jazz, salsę, rocka, elektro, trance, klasyczną i chuj więcej ale hiphop to dla mnie jedno wielkie Gówno to promowania chujowych ciuchów i przyśpiewkach o melanżu lub chujowym życiu na ławce patologii.
Ps: czyli nie słucham popu, hip-gówna i discopolo chociaż ci z discopolo zjadają hiphop.
@xts po 1 zluzuj rurki po 2 jak ci się nie podoba to po ch*uj się wypowiadasz sporo twierdzisz ze nie słuchasz hiphopu to po co to oglądałeś chyba wyraźnie jest napisane w tytule że to wersja hiphopowa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów