Unboxing wibratora
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Kurwa.. godzina 2:15 w nocy, a ja zamiast pocieracza oglądam jak facet wibrator rozpakowuje i robi z niego szczoteczkę do ryja... trzeba jednak iść spać, dobranoc.
Cytat:
slannesh, nie chcę cię martwić, ale twój awatar... Jak by ci to powiedzieć. To symbol Korna. Wyznawcy Chaosu mogą się wkurwić xD
To tak specjalnie
Nawet "slannesh" mam z błędem (powinno być slaanesh)
PS.
Blood for the Blood God
Skulls for the skull throne
milk for the KHORNEflakes!!!
No co wy chcecie? Sprawdza, czy kobieta nie będzie zawiedziona
:mysle:
Odnośnie szczoteczki do zębów, to przypomniała mi się jedna książka (Bzyk. Pasjonujące zespolenie nauki i seksu), w której koleś masturbował się szczoteczką, a dokładniej wkładał ją sobie w przyrodzenie
genialne co sie spinacie fajny trolling a wy już pedalstwa się doszukujecie......
gówno prawda że gość to zrobił ze względu na widzów - to zwykły pedał jest i tyle w tym temacie!
unboxing kurwa? Nie mógł zwyczajnie po polsku powiedzieć rozpakowywanie/odpakowanie/wyjęcie z pudła?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów