📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Psiarze i rowerzyści to równie zjebane grupy społeczne. Piwko za rozjebany sprzęt u pedalarza, do pelni szczęścia zabrakło rozjechanego na placek psa, szkoda że się nie zajebali nawzajem.
John-Flopp napisał/a:
Powinien wziąć tą ramę i mu zapierdolić. Nawet jeśli nie miał prawa tamtędy jechać to nie upoważnia to nikogo do niszczenia mu sprzętu za kilka koła..
pedalarzy powinno się jebać i rozpierdalać im te rowerki za sam fakt że są jebanymi pedalarzami.
John-Flopp napisał/a:
Powinien wziąć tą ramę i mu zapierdolić. Nawet jeśli nie miał prawa tamtędy jechać to nie upoważnia to nikogo do niszczenia mu sprzętu za kilka koła..
Skoro nie wie jak i którędy jeździć, to od teraz będzie chodził pieszo i prawidłowo. Niech się cieszy, że w ogóle będzie chodził, bo widocznie psom jakaś krzywda się stała, skoro bez protestu przyjmuje rozczłonkowanie monośladu pedalarz jebany
bardak napisał/a:
Chyba wina pedalarza bo wyjątkowo spokojnie to przyjął.
Gdyby pyskował, to ryja mógłby mieć zdeptanego jak to koło.
Tę, nauczcie sie kurwa w końcu.
obydwoje do kasacji u nas na Ukrainie by spierdalali z drogi bo sciezki rowerowe i chodniki to poprostu oszczednosc czasu dla kierowcow - takie skorty jak jest korek
jakbym sie wyjebal przez przez tzn przez smycz zajebal bym wlascicela, na chodnik am byc dyscyplina to nie trawaka ze nagle kurwa w bok komus pod nogi !
Mam marzenie,..
O świecie w którym wszyscy troje dostali by wpierdol pałami.
O świecie w którym wszyscy troje dostali by wpierdol pałami.
Mam dylemat. Nienawidzę jednych i drugich
-Ernest Hemingway
John-Flopp napisał/a:
kim ty kurła jesteś, co tu kurła robisz, jebaniutki miłośnik pedałów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów