📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nienawidzę takich raportów, bo zdiagnozowano u mnie daltonizm...
Jak byłem w przedszkolu to na Wielkanoc narysowałem zielonego zajączka,
twierdząc, że jest szary.
Tyle milionów mlodych ludzi sie rucha a ja mam 23 lata i nawet nigdy nie strzepalem konia bo mam stulejke.
Ide sie najebac.
Nie ide.
Zapomnialem ze nie mam z kim.
Ide sie najebac.
Nie ide.
Zapomnialem ze nie mam z kim.
Wyrobiłem się ze średnią krajowa w pierwszym bzykanku. Uff...
Chyba coś im się kolory w Afryce i u ciapatych pomieszały... albo mapę kolorował daltonista.
Ten biały kolor w Afryce przy pierwszej mapce znaczy, że że bzykają się już dzieci w wieku przedszkolnym.
Żartowałem. W Afryce nie ma przedszkoli.
Żartowałem. W Afryce nie ma przedszkoli.
Monitory nie wyświetlają tak czerwonego koloru, jaki byłby na pierwszej mapce w krajach islamskich, więc widzicie "brak danych".
yogi napisał/a:
Nienawidzę takich raportów, bo zdiagnozowano u mnie daltonizm...
Na przejsciu sie tylko z tym zielonym nie pomyl ; )
Nie wiem jak wy ale ja jestem zadowolony z wykresu. Chuj mnie obchodzi, że w innych krajach ruchają się jak już mają po 15 lat. Ryj mi się cieszy jak gadam z dziewczyną która ma 18 lat i mówi mi że dopiero po ślubie a jeszcze nawet chłopaka nie ma. Może i dostanę hejta za to. Walić to. Mam nadzieję, że jak najdłużej ludzie w Polsce będą czekać z tym 1 razem, bo wkurwia mnie to, jak słyszę 15-latkę która gada do kolegi, że więcej anala nie będzie bo boli.
nic dziwnego, że w Finlandii i Szwecji tak wcześnie zaczynają się ruchać - w końcu łącznie ich kraje mają kształt ch*ja :p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów