Nie wiem czy to do końca wiedza bezużyteczna ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polska też powinna mieć taką zasadę. Polskie obywatelstwo tylko dla białych chrześcijan. Finito!
Matikens napisał/a:
Co za pierdolenie rodem z kwejka, wpiszcie sobie w google "Islam in Japan" i poczytajcie trochę na ten temat... Kitajce mają u siebie muzułmanów i dość sporo meczetów. Nazwa portalu z którego pochodzi obrazek jest zajebiście adekwatna do tych głupot.
No poczytałem i wiem że mniejsza mniejszość JAPOŃCZYKÓW wyznaje islam. Stąd meczety... Najpierw zapoznaj się z czymś co polecasz do przeczytania ok?
Jasne, ta informacja powstała 2 lata temu 1 kwietnia...
Ogłaszam że jak zostanę prezydentem to u w Polsce też obywatelstwa nie dostaną (oczywiście najpierw będę musiał odłączyć Polskę od Unii Europejskiej). Ale jeszcze chwile się wstrzymajcie z głosami bo najpierw chcę skończyć studia (finansowane przez Unię).
@yhm 3rm.info/32953-islam.html oto źródło. zapraszam do przeczytania, jest to oficjalna strona informacyjna (rosyjska), więc można wyjść z założenia, iż informacje są sprawdzone.
I nie pierdol o gimnazjum, skoro sam nie potrafisz prostej informacji sprawdzić.
I nie pierdol o gimnazjum, skoro sam nie potrafisz prostej informacji sprawdzić.
Przetrwaliśmy rozbiory, I i II wojnę światową to z kilkoma ciapatymi sobie nie damy rady, po co siać sztuczną panikę.
to jest twoja oficjalna informacja? nie no zaraz pierdolne. Sory ale jestem polakiem i po rusku nie rozumiem.
Na Slowacji podobno wszelkie wnioski o wybudowanie meczetu sa z gory odrzucane, a ciapatym nie przyznaja obywatelstwa
w prawie nie ma nic o religii kandydata http://www.moj.go.jp/ENGLISH/information/tnl-01.html
jezeli urzednicy od emigracji maja niepisane zasady nieprzyznawania muzulmanom to moze tak jest ale na 100% ty bys o tym nie wiedzial.
Wielu muzulmanom i innym pewnie nie przyznaja bo nie potrafia mowic i pisac po japonsku a na pewno maja tam jakies wymagania w tym wzgledzie.
jezeli urzednicy od emigracji maja niepisane zasady nieprzyznawania muzulmanom to moze tak jest ale na 100% ty bys o tym nie wiedzial.
Wielu muzulmanom i innym pewnie nie przyznaja bo nie potrafia mowic i pisac po japonsku a na pewno maja tam jakies wymagania w tym wzgledzie.
Otrzymanie wizy pracowniczej do Japonii jest dość trudne, otrzymanie prawa stałego pobytu bardzo problematyczne, a otrzymanie obywatelstwa Cesarstwa Japonii praktycznie niemożliwe. Wyznawana religia nie ma tu nic do rzeczy (akurat pod względem religii Japończycy są bardzo tolerancyjni), chodzi o to, że asymilacja z tym społeczeństwem ze względu na różnice w kulturze i mentalności stanowi nie lada problem dla osoby spoza regionu (Chiny, Korea). Japończyk nigdy nie zapyta cię o wyznawaną religię, lepiej też im nie zadawać pytań o ich przekonania, no chyba, że się z taką osobą bardzo dobrze znacie.
DaWeed napisał/a:
No poczytałem i wiem że mniejsza mniejszość JAPOŃCZYKÓW wyznaje islam. Stąd meczety... Najpierw zapoznaj się z czymś co polecasz do przeczytania ok?
Muzułmanin (z arab. muslim – poddany Bogu) – wyznawca islamu.
Meczety są? są ,muzułmanie(japońscy wyznawcy islamu) są? oczywiście ze są! Więc nie wiem na chuj się czepiasz cieciu? Pewnie o to obywatelstwo które też jest brednią..
P.S i najlepiej nie wracaj.
brawo kitajce
Wałęsa obiecał nam kiedyś drugą japonię, miało być tak pięknie
kurwa mac załamuje sie jak słysze idiotów ktorzy mowia jakies chujowe fakty pytam sie skad wiedza to a oni ze z wiedzy bezuzyecznej tak samo jak widze obrazki z tej strony to sie we mnie krew gotuje strona na ktorej jest skupisko idotow ktorzy jak przeczytaja na tej stronie ze hitler pil sperme nietoperza z zmiksowanymi jajami byka i napletem slonia to odrazu w to uwierza
na tej stronie 99,9 rzeczy to pierdolona bzdura.
na tej stronie 99,9 rzeczy to pierdolona bzdura.
Na tej Wiedzy Bezużytecznej tylko bzdur piszą, że ciężko mi uwierzyć...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów