Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gra i saga Sapkowskiego to niestety jedna z nielicznych rzeczy z jakich możemy być naprawdę dumni w naszej ukochanej III RP
Jest zdecydowanie wiecej takich rzeczy ale nie umiemy ich docenić.
Chujowa gestykulacja w rozmowach, robiona jakby na siłę. Zresztą ta gra ogólnie jest chujowa. Tak jak wielbiłem jedynkę, tak dwójki nie cierpię. Podporządkowana konsolom i prowadząca gracza za rączkę, a fabuła ma baaaardzo daleko do geniuszu Sapkowskiego. Przeszedłem prawie bez przyjemności, cały czas licząc na coś ciekawego. Jakby ktoś chciał to mam kolekcjonerkę w idealnym stanie, chętnie się pozbędę.
Jak dajesz za darmo to chętnie wezmę
Słuchajcie,da się może pobrać takowi filmik w jakiś sposób z sadistic ?
Da się.
Chujowa gestykulacja w rozmowach, robiona jakby na siłę. Zresztą ta gra ogólnie jest chujowa. Tak jak wielbiłem jedynkę, tak dwójki nie cierpię. Podporządkowana konsolom i prowadząca gracza za rączkę, a fabuła ma baaaardzo daleko do geniuszu Sapkowskiego. Przeszedłem prawie bez przyjemności, cały czas licząc na coś ciekawego. Jakby ktoś chciał to mam kolekcjonerkę w idealnym stanie, chętnie się pozbędę.
Popieram. Gra stworzona dla konsolowców, tak jak ubóstwiam pierwszą część, tak druga mnie bardzo zawiodła. (Co nie znaczy, że to jest zła gra, jest dobra na swój sposób)
Popieram. Gra stworzona dla konsolowców, tak jak ubóstwiam pierwszą część, tak druga mnie bardzo zawiodła. (Co nie znaczy, że to jest zła gra, jest dobra na swój sposób)
Hahaha, gra stworzona dla konsolowców. Zwłaszcza że ledwo na xboxa wyszła. Gratuluje wam...
Gra i saga Sapkowskiego to niestety jedna z nielicznych rzeczy z jakich możemy być naprawdę dumni w naszej ukochanej III RP
Przeczytaj sobie książki Jarosława Grzędowicza. Szczególnie dla sadoli powinna się podobać "Popiół i Kurz. Opowieść ze świata Pomiędzy."
Hahaha, gra stworzona dla konsolowców. Zwłaszcza że ledwo na xboxa wyszła. Gratuluje wam...
Może użyłem złego wyrażenia. Ukłon w stronę konsolowców, przystosowana na zachodni rynek, szczególnie dla amerykanów. Akurat sterowanie na pada, bardzo uproszczone, proste klikanie, unikanie.
Polecam też książki tym którzy wiedźmina znają tylko z gry.
Nie żebym się specjalnie przypierdalał do Twoich błędów, ale z Twojego komentarza wynika, że i gra i saga niestety są jedną z nielicznych rzeczy."Niestety" trochę za wcześnie wstawiłeś
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów