📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
@Mom and Death
Szacun, że nie kopał? Ja pierdolę, jak mało trzeba, żeby Ci się przypodobać. Te gamonie po kolei klepią się z jednym starszym gościem, a chwilami dwóch jednocześnie z nim walczy. Jaki szacun, chłopcze?
Szacun, że nie kopał? Ja pierdolę, jak mało trzeba, żeby Ci się przypodobać. Te gamonie po kolei klepią się z jednym starszym gościem, a chwilami dwóch jednocześnie z nim walczy. Jaki szacun, chłopcze?
Taki duży a taki bezwładny, taki bezsilny, z taka marskością wątroby
Jakiś Papaj i niedorozwój się klepią
Cytat:
@Mom and Death
Szacun, że nie kopał? Ja pie**olę, jak mało trzeba, żeby Ci się przypodobać. Te gamonie po kolei klepią się z jednym starszym gościem, a chwilami dwóch jednocześnie z nim walczy. Jaki szacun, chłopcze?
taki szacun żebyś dał piątaka.
A od 00:47 to przy tym garażu to chyba porostnica wielokształtna rośnie...
Gracjan Roztocki widzę zmężniał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów