📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak dla mnie ktos sie wychyla zza samochodu i napierdala z 2 metrow
Mógłby mu strzelić w ten głupkowato roześmiany ryj i przynajmniej byłby hard.
co za szit mógł mu chociaż wieśniackiego palucha odstrzelić, a tu taka radosna padlina, że ja nie moge :/
trzelpy
"przecież to nie piwo tylko woda, każda puszka już otwarta ;x"
Nawet zamknięte puszki Lecha zawierają w środku wodę. Piwem tego nazwać się nie da.
"przecież to nie piwo tylko woda, każda puszka już otwarta ;x"
Nawet zamknięte puszki Lecha zawierają w środku wodę. Piwem tego nazwać się nie da.
jeszcze ze dwa zimne leszki i kluczyk z puszki pod napletek by włożył
no Polak potrafi
yt watch?v=8HPW4hhPKNQ
Tutaj widać,że od strony strzału jest większy 'strumień'. Zapauzujcie sobie podczas przestrzelenia puszki zobaczycie to samo Ktoś strzela z obory , niezły fejk
Tutaj widać,że od strony strzału jest większy 'strumień'. Zapauzujcie sobie podczas przestrzelenia puszki zobaczycie to samo Ktoś strzela z obory , niezły fejk
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów