Islamiści wygrali wybory w Bradford w Wielkiej Brytanii po prostu dlatego, że stanowią większość. Oto skutki niekontrolowanej imigracji. Nadchodzą ciemne czasy dla Wielkiej Brytanii
Mają dość władzy, żeby wybrać burmistrza. Rodzą 5 razy szybciej niż Europejki. Inwazja trwa pełną parą
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Skoro od 2 lat nie ma żadnego gotowego planu działania z nagłym dużym napływem imigrantów to ten przykład idealnie pokazuje że nie mamy mechanizmów które działałyby w takim wypadku. Masz ładny pokaz tego że w naszym systemie prawnym ci ludzie nie są w żadnym wypadku zmuszani do uczenia się naszych zasad chociażby poprzez obowiązek szkolny. A takie rzeczy powinny być gotowe od dawne a nie dopiero dyskutować co by tu zrobić i pozwalać na tworzenie się zamkniętych grup czy społeczności .
Ale co mam ci wytłumaczyć ? jakie statystyki mam sprawdzić ?
A taką statystykę, że straszenie w Bułgarii nie pomogło i islamiści nie osiągnęli większości wśród Bułgarów. W moim mieście ukraińskie dzieciaki chodzą do przedszkoli i do szkół, nikt nie zmusza rodziców, a jednak dbają o swoje dzieciaki. I w wielu miastach jest tak samo, nie trzeba nikogo do niczego zmuszać, bo ludzie mają trochę oleju w głowie. Nie mylić z tłuszczą karmioną przez PiS zasiłkami. Nie na wszystko musi być plan
Dlaczego żymianom tak zalezy na tej imigracji i na tym zeby tego islamskiego gowna tyle było? przeciez islam to allah a zymiani to wiadomo, wtyłumaczysz mi ?
Ludźmi z niskim IQ rządzi się łatwiej niż tymi z wyższym.
Do tego to gówno żyje z socjalu za który płaci obywatel a nie gudłaj. Za to 100% osób w danym kraju musi wydawać pieniądze.
Połącz kropki.
Ludźmi z niskim IQ rządzi się łatwiej niż tymi z wyższym.
Do tego to gówno żyje z socjalu za który płaci obywatel a nie gudłaj. Za to 100% osób w danym kraju musi wydawać pieniądze.
Połącz kropki.
I jednymi i drugimi rządzi się równo łatwo, łącznikiem ich jest... kasa. Po przepracowaniu 20 lat w urzędzie, gdzie niby inteligenci pracują, śmiem twierdzić, że nie ma żadnej różnicy. Za 10 złotych w nagrodzie więcej dla innego są w stanie depresji agonalnej i pełni żądzy mordu
I jednymi i drugimi rządzi się równo łatwo, łącznikiem ich jest... kasa. Po przepracowaniu 20 lat w urzędzie, gdzie niby inteligenci pracują, śmiem twierdzić, że nie ma żadnej różnicy. Za 10 złotych w nagrodzie więcej dla innego są w stanie depresji agonalnej i pełni żądzy mordu
W którym kurwa urzędzie inteligenci pracują? W urzędach przygłupy same pracują.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów