18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
fibb 2012-11-02, 19:15
to dlatego spóźniają się z premierą nowego odcinka How i met your mother
Zgłoś
Dawid20 2012-11-02, 19:24
Już nie długo część z tych zalanych aut będzie w PL
Zgłoś
cannabis7777 2012-11-02, 19:31
myslicie ze to Haarp?

Jak Ryszard Siwiec płonę byś myślał.
Zgłoś
j................e 2012-11-02, 19:38
podpis napisał/a:

Dlaczego oni tych wszystkich autobusów i taksówek nie wywieźli z miasta? Nie trzeba żadnego parkingu, wystarczy autostrada, droga szybkiego ruchu z pasem awaryjnym. Wszystko pakuje się na awaryjny, wprowadza ograniczenie prędkości, oznakowanie, kilka radiowozów - nadzwyczajna sytuacja, niekonwencjonalne rozwiązania. To nie było tsunami, a przewidziany kilkadziesiąt godzin (albo i wiele dni) wcześniej huragan, tyle można było uratować ale lepiej bezsensownie zatopić kilkaset milionów zielonych i później się rozczulać nad sobą.

Nawet Sobie nie wyobrażasz na jakie szkody tam jest łatwo się ubezpieczyć i jakie koszty poniesie firma ubezpieczeniowa dla tej właśnie firmy taksówkarskiej, więc lepiej jest zostawić te samochody bo nie są państwowe tylko prywatne i zgarnąć więcej niż ta cała firma i te samochody są warte!
Zgłoś
H................a 2012-11-02, 19:40 1
A żeby tak całe "JuEsEj" poszło się jebać w tym huraganie. Jeszcze lepiej, żeby je rozjebała kometa Kuźwar.
Zgłoś
P................k 2012-11-02, 22:08
Pusty Times Square po ewakuacji Rozwalone wesołe miasteczko
Zgłoś
edd3 2012-11-02, 22:22
jest jakiś dodatek do GTA IV typu powódź?

MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
Zgłoś
tinio 2012-11-02, 22:35 2
A ja niestety powiem swoje:

1. Nie żal mi ich, na biednego nie popadło.
2. Za te wszystkie wojny za byle co, to się im kurwa należy.
3. Pewnie i tak wszystko po ubezpieczane więc płakać to będą firmy ubezpieczeniowe.

Wiem że rozgrywają się tam ludzkie tragedie, ale na prawdę skurwysynów mi nie żal.
Zgłoś
M4rkOPL 2012-11-02, 22:46
Może w końcu czarnuchy się umyją
Zgłoś
u................s 2012-11-02, 22:49
W tym roku Nowy Jork na halloween przebrał się za Nowy Orlean.
Zgłoś
rusofil 2012-11-02, 22:49
Jankesi, poza brudasami muzułmańcami, to jedna z dwóch grup ludzkich na tej planecie, których nienawidzę przez to, że uważają się za pępek świata, za to że są tępi i za to, że wpierdalają się we wszelkie konflikty. I właśnie dlatego mi ich nie żal. Zajebiste są te foty. Jak z jakiegoś filmu katastroficznego, mogliby taki nakręcić. Ale przecież jankesi, sądząc po ilości tych filmów katastroficznych, lubią własną zgubę, więc o co chodzi? Jeszcze tam kosmitów brakuje. Piwko leci za zdjęcia.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
wciazszukam 2012-11-02, 22:56 3
cannabis7777 napisał/a:

myslicie ze to Haarp?

Tak, to na pewno HAARP. Teraz rozpylają nad NY wirusa gruźlicy (chemtrails), żeby po opadnięciu wody wszystko pozostało skażone. Gruźlica rozprzestrzeni się w zastraszającym tempie na cały świat, a firmy, które testowały nowe szczepionki na gruźlicę na afrykańskich "ochotnikach" (w przypadku odmowy byli pozbawiani jakiejkolwiek opieki medycznej), zostaną największymi graczami na światowych GPW. Oczywiście afrykańskie testy szczepionek spowodowały tysiące zgonów, ale raporty napisane i przedłożone, przy współpracy MI6, CIA, Mossadu i kilku innych, WHO są oczywiście krystalicznie doskonałe. Ci, co mają się na obrotach papierami wartościowymi wzbogacić, to się wzbogacą, a że będzie to początek końca świata, to kto by się tym przejmował.

Zezwalam na zamieszczenie tego komentarza przez osoby trzecie na portalach niewiarygodne, prawda2, newworldorder i innych serwisach pseudoinformacyjnych.

Krok w tył daje szerszą perspektywę
Zgłoś
Mii 2012-11-02, 23:40 2
My mamy Basen Narodowy w Warszawie
Chyba pozazdrościli i mają Basen Stanowy =D
Mają rozmach skur...
Zgłoś
d................a 2012-11-03, 0:35 1
Ja w tym widzę całkiem dobry biznes....
Zgłoś
Morei_Sky 2012-11-03, 11:28 1
Może to chore, ale wpływał bym pod metro i kasowniki z biletami ograbiał No i piękne topielice przytulał Nynfy wodne
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów