18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Wielka rocznica
Adolf • 2018-01-21, 16:10
W związku ze zbliżającą się, w dniach 27 czerwca–5 lipca tego roku, 40 rocznicą lotu kosmicznego Sojuz 30, będącego drugim lotem w ramach międzynarodowego programu badań kosmicznych Interkosmos i pierwszym z udziałem polskiego kosmonauty, przedstawiam wam krótki materiał filmowy obrazujący to wiekopomne wydarzenie.

Zgłoś
Adolf 2018-01-21, 21:00 1
@up, ja po prostu staram się Ci pomóc i wyciągnąć Cię ze spierdolenia. Jeszcze nie jest za późno. Jeszcze możesz przestać być zjebany. Jeszce możesz zrozumieć że czasy styropianowej opozycji już minęły, a "Protokoły mędrców Syjonu" to carska mistyfikacja i że to że III RP jest chujowa, to nie wina Żydów i komunistów, tylko Twojego pokolenia!!!
Zgłoś
e................s 2018-01-21, 21:03
Taktyczny_Adolf
dobra , adolf,
nie produkuj się
zrób samobója jak protoplasta,
huj z tobą, bo ja mam inne tematy na dzisiaj
Zgłoś
Rasael 2018-01-21, 22:45
Reportaż na miarę TVPis.

P.S. Jeśli ta, poprawiona wersja mojej wypowiedzi nadal narusza "Jeden z powodów wymienionych w temacie", to czy tym razem osoba odpowiedzialna o usunięcie komentarza przynajmniej jest skłonna podać jaki? Bardzo ślicznie proszę z wisienką na czubku?! Czy może zwyczajnie ktoś tu wyszczerbia sobie język służąc jako papier (nie napiszę jaki ani z udziałem kogo)?!

"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego."
"Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."
Zgłoś
Friiki 2018-01-21, 23:54 1
major to jest major, to jest dopiero major.
Zgłoś
e................s 2018-01-22, 0:29
Taktyczny_Adolf
der Führer
i jak faszysto, zwaliłeś konia pod te swoje wpisy,
sobie czy ruskiemu sąsiadowi
ja nie pierdolę,
jak można być takim, pojebem aby dać sobie ksywkę pojebanego malarza
Zgłoś
mateuszsadoltzr 2018-01-22, 4:22 1
ogółem prosze sie nie wypowiadać na ten temat i przepraszam że tak powiedziałem i dziekuje za ta wypowiedz całe te

o co chodzi całe te???!!!
Zgłoś
NastyRascal 2018-01-22, 6:31 2
ogulem bardzo fajny filmik i cale te. ogulem dobry reportasz bozy, przepraszam ze tak powiedzialem.
Zgłoś
e................s 2018-01-22, 8:54
Mors_Nigra napisał/a:

Kurwa to się rzygać chce... śmieszny filmik a jeden o jakimś braku szacunku pierdoli, tak jak by ktoś tu Hermaszewskiego z błotem mieszał a reszta oczywiście politykieruje, czy wy raz kurwa możecie zachowywać się jak normalni ludzie, obejrzeć coś pośmiać się i nie pierdolić od rzeczy?!

dlatego właśnie dałem piwo
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów