W związku ze zbliżającą się, w dniach 27 czerwca–5 lipca tego roku, 40 rocznicą lotu kosmicznego Sojuz 30, będącego drugim lotem w ramach międzynarodowego programu badań kosmicznych Interkosmos i pierwszym z udziałem polskiego kosmonauty, przedstawiam wam krótki materiał filmowy obrazujący to wiekopomne wydarzenie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@up, ja po prostu staram się Ci pomóc i wyciągnąć Cię ze spierdolenia. Jeszcze nie jest za późno. Jeszcze możesz przestać być zjebany. Jeszce możesz zrozumieć że czasy styropianowej opozycji już minęły, a "Protokoły mędrców Syjonu" to carska mistyfikacja i że to że III RP jest chujowa, to nie wina Żydów i komunistów, tylko Twojego pokolenia!!!
Taktyczny_Adolf
dobra , adolf,
nie produkuj się
zrób samobója jak protoplasta,
huj z tobą, bo ja mam inne tematy na dzisiaj
dobra , adolf,
nie produkuj się
zrób samobója jak protoplasta,
huj z tobą, bo ja mam inne tematy na dzisiaj
Reportaż na miarę TVPis.
P.S. Jeśli ta, poprawiona wersja mojej wypowiedzi nadal narusza "Jeden z powodów wymienionych w temacie", to czy tym razem osoba odpowiedzialna o usunięcie komentarza przynajmniej jest skłonna podać jaki? Bardzo ślicznie proszę z wisienką na czubku?! Czy może zwyczajnie ktoś tu wyszczerbia sobie język służąc jako papier (nie napiszę jaki ani z udziałem kogo)?!
"Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."
P.S. Jeśli ta, poprawiona wersja mojej wypowiedzi nadal narusza "Jeden z powodów wymienionych w temacie", to czy tym razem osoba odpowiedzialna o usunięcie komentarza przynajmniej jest skłonna podać jaki? Bardzo ślicznie proszę z wisienką na czubku?! Czy może zwyczajnie ktoś tu wyszczerbia sobie język służąc jako papier (nie napiszę jaki ani z udziałem kogo)?!
der Führer
i jak faszysto, zwaliłeś konia pod te swoje wpisy,
sobie czy ruskiemu sąsiadowi
ja nie pierdolę,
jak można być takim, pojebem aby dać sobie ksywkę pojebanego malarza
der Führer
i jak faszysto, zwaliłeś konia pod te swoje wpisy,
sobie czy ruskiemu sąsiadowi
ja nie pierdolę,
jak można być takim, pojebem aby dać sobie ksywkę pojebanego malarza
ogółem prosze sie nie wypowiadać na ten temat i przepraszam że tak powiedziałem i dziekuje za ta wypowiedz całe te
o co chodzi całe te???!!!
o co chodzi całe te???!!!
ogulem bardzo fajny filmik i cale te. ogulem dobry reportasz bozy, przepraszam ze tak powiedzialem.
Mors_Nigra napisał/a:
Kurwa to się rzygać chce... śmieszny filmik a jeden o jakimś braku szacunku pierdoli, tak jak by ktoś tu Hermaszewskiego z błotem mieszał a reszta oczywiście politykieruje, czy wy raz kurwa możecie zachowywać się jak normalni ludzie, obejrzeć coś pośmiać się i nie pierdolić od rzeczy?!
dlatego właśnie dałem piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów