Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
po pijaku to się ma ochotę hehe koniec polski juz niema. Pedalstwo ćpuństwo alkocholizm
Kwaśniewski to jak do tej pory jedyny polityk w dodatku prezydent za którego nie trzeba się było wstydzić na arenie międzynarodowej.
Prezydent pełni rolę przede wszystkim reprezentacyjną i on tę rolę spełniał bardzo dobrze (fakt miał jedną wpadkę)
Wolałbym jeszcze raz Kwaśniewskiego jako prezydenta niż Bronka czy innego Leszka.
Komuch czy nie .. Co za różnica? Tam wszyscy to komuchy/agenci/sprzedawczyki, tylko się jeszcze nie przyznali.
Ci z SLD przynajmniej nie próbują udawać że nigdy nie byli agentami czy komunistami.
A to że lubi wypić? A kto z was nie lubi?
Ty jestes glupi, pojebany, czy celowo pizde ogonem odwracasz?
Bo bongo jest suchmajster, ale nie pisal, ze chce spierdalac. Nie pisal, ze Polske ma w dupie.
I ja uwazam tak jak on. Niech rzadzi uczciwy pedal z zasadami, niz Polak, hetero i katolik a skurwysyn. (Zadnych szariatow, interesow szkodzacych Polsce i jebania w dupe)
Panie oswiecony gdybys czytal posty "suchmajstera" to bys wiedzial ze ma zamiar albo juz wyjebal z kraju. A jak chcesz pedała z zasadami to wypierdalaj w podskokach razem z nim.
znowu ta kurwa najebana? chuj mu w dupe, chcialbym zeby umarl i wszyscy co na niego glosowali tez
Obyś sam zdechł prawacki pomiocie.
Ale wy tu wszyscy pierdolicie ...
Kwaśniewski to jak do tej pory jedyny polityk w dodatku prezydent za którego nie trzeba się było wstydzić na arenie międzynarodowej.
No szczególnie jak się gibał jak pierdolony rezus nad grobami w Charkowie. No duma mnie rozpiera normalnie.
No szczególnie jak się gibał jak pierdolony rezus nad grobami w Charkowie. No duma mnie rozpiera normalnie.
Napisałem że miał wpadkę?
Bush też odpierdalał farmazony, Clinton ruchał sekretarkę itd.
Czy Ci się to podoba czy nie, Kwaśniewski był NAJLEPSZYM prezydentem jakiego mieliśmy do tej pory i żadna wpadka tego nie zmieni.
Ps. Nie jestem lewicowcem, patrze obiektywnie.
Napisałem że miał wpadkę?
Bush też odpierdalał farmazony, Clinton ruchał sekretarkę itd.
Czy Ci się to podoba czy nie, Kwaśniewski był NAJLEPSZYM prezydentem jakiego mieliśmy do tej pory i żadna wpadka tego nie zmieni.
Ps. Nie jestem lewicowcem, patrze obiektywnie.
A co mnie kurwa Bush obchodzi albo Clinton.
Wszyscy trzej byli chujowi. Żadnemu z nich nie zależało nigdy na Polsce.
Pisanie że był najlepszym prezydentem to kpina.
Stolcman jak chce to niech chla....ale w domu - jego sprawa. Niech nie wyłazi do ludzi. A za to co zrobił w Charkowie należy mu się kula w łeb za brak szacunku do przodków (w sumie nie jego przodkowie, on jest wszakże czosnkiem)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów