📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
gdzieniegdzie trafił w melodie
To samo wciskają nam do czaszek polscy politycy, tylko ładniejszą składnie mają
Cały internet się przyjebał do Eldo za freestyle... No, wygłupił się z tym freestylem i co z tego? Można się było pośmiać, ale to już jest nudne... Żaden raper w Polsce nie prezentuje jakiegoś mega poziomu na wolno. Ostry i Te-Tris trzymają tam jakiś poziom, nie wiem jaki dokładnie bo tego nie śledzę, ale tak naprawdę nie ma w Polsce freestylu prawie w ogóle. A płyty Eldo? Poezja... I za to mu trzeba oddać szacunek.
A Lech? Oczywiście w szczytowej formie, piwko
A Lech? Oczywiście w szczytowej formie, piwko
ru_ziolo napisał/a:
Tego ,że lubi jeździć na rowerze samochodem nikt nie przebije. Nawet największa gimbaza.
Chyba, że ktoś reflektuje przyjąć wyzwanie ?
Autentyczna sytuacja:
Mamy w wiosce trochę chorego typa ale nie będę zanudzał, mianowicie rozmowa wyglądała tak:
K- kolega CH- chory typek.
K- Ty siema co robisz? w domu jesteś?
CH- nie.
K- a gdzie?
Ch- w piwnicy.
jedyny polski raper co nie poleciał na kase
Cytat:
Autentyczna sytuacja:
Mamy w wiosce trochę chorego typa ale nie będę zanudzał, mianowicie rozmowa wyglądała tak:
K- kolega CH- chory typek.
K- Ty siema co robisz? w domu jesteś?
CH- nie.
K- a gdzie?
Ch- w piwnicy.
No i co w nim chorego?
Legenda polskiego rapu. magik mu może czyścić buty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów