Cały kanał jest godny polecenia.
Cały kanał jest godny polecenia.
piwne sikacze ? Skoro mi piwo smakuję zwane przez niego piwnym sikaczem to dlaczego mam go nie pić ? Bo jakiś idiota się dopierdala, piwo ma smakować i jeżeli komuś tatra smakuję to jaki problem ? Piwa z małych browarów są dość drogie nie każdego stać....
a gdzie kto mówi/ pisze żeby nie pić?
Żaden troll, pytam się na poważnie
Piwo to ciecz dla hołoty. Lepiej napić się herbaty albo kakao - MNIAM!
W kakao to cię pchają
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimGdybym palił, to tylko Black Devile czy te kolorowe Sobranie, a pić to bym pił tylko jakieś piwa na miodzie (Ciechan się to chyba nazywa).
Tyle lat paliłem i nawet nie słyszałem o tych markach. Piwo na miodzie? Znaczy się jakieś słodkie? To, to nie jest piwo. Pilsner to jest piwo. Jako abstynent prawdopodobnie nie wiesz o jakim smaku mówię.
Powiedz coś o seksie, bo czuję, że też mnie rozbawisz. Tylko żeby to nie było "gdybym zapinał to tylko Kate Middleton".
Ja tam jestem abstynentem i filmik mnie niesamowicie zanudził, ale niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego wy pijecie i palicie taki syf. Serio. Gdybym palił, to tylko Black Devile czy te kolorowe Sobranie, a pić to bym pił tylko jakieś piwa na miodzie (Ciechan się to chyba nazywa). Jak kupuję batona, to najlepszej jakości, jak kupuję wodę to z dobrymi proporcjami wapnia i magnezu, a jak kupuje sok to bez cukru i z miąższem. A dlaczego wy nie kupujecie najlepszych piw, tylko pijecie coś, co stoi na 3-4 półce od dołu pod względem smaku itp.?
Żaden troll, pytam się na poważnie
Wydaje mi się, że DUST DEVIL edytował posta, bo w pierwotnej wersji było na końcu: "jakbym ruchał kobiety to tylko te najładniejsze, a tak to do łóżka wpuszczam tylko to co ma kutasa"
żaden troll, piszę na poważnie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów