A mój to nawet pilota podać nie umie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
fejk jak chuj
on sobie dupsko liże później jej żarcie przynosi w tym samym pysku mył se odbyt i dobrą breche ma jak ona to ja to cała prawda o dobrych uczynkach
fejk nie fejk. Ja przez całe życie nie zrobiłem tyle w domu co ten pies w kilka minut na filmiku..
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
gozdek napisał/a:
on sobie dupsko liże później jej żarcie przynosi w tym samym pysku mył se odbyt i dobrą breche ma jak ona to ja to cała prawda o dobrych uczynkach
Twój polski jest rzecz zajebista. Ale do temat: co z tego, że tym samym pysku mył se odbyt? Toż w odbyt jest mało zarazek niż na dłoniach. Choć więcej niż w pysk.
dionizodoros napisał/a:
Twój polski jest rzecz zajebista. Ale do temat: co z tego, że tym samym pysku mył se odbyt? Toż w odbyt jest mało zarazek niż na dłoniach. Choć więcej niż w pysk.
przepraszam panie polonisto czy ma pan mniej zarazków w odbycie niż na dłoniach?? niech zgadnę, jesteś śmieciarzem??
Aż się uśmiechnąłem
Ja prdl jaki niewolnik...
Nie ma to jak wpierdaac wszystko obślinione przez psa
Nie zgadłeś. Ja po prostu uważałem na lekcjach biologii.
A przy tym wszystkim mało się nie popuści z radości...
Będzie gruba deprecha, jak zdechnie za parę lat.
Będzie gruba deprecha, jak zdechnie za parę lat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów