📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie zesraj sie, a jak juz to zrobisz to wymaż tą reke w gownie to moze na hardzie dostaniesz piwko.
alahu1 napisał/a:
Ja pierdole, ale masz typie zlasowany beret. Autor wkręcił sobie wkręta w łapę, a ty widzisz w tym porównanie do partii politycznych? Gorzej niż stare baby
to już tak zwane spierdolenie umysłowe .wszędzie widzi politykę . pewnie jak sra w kiblu to też o niej myśli !
mit2 napisał/a:
Jakim cudem wwierciłeś się we własną rękę?
Prawie 20 lat amatorsko bawię się elektronarzędziami wszelkiego rodzaju i nigdy nie zrobiłem sobie nawet najmniejszego skaleczenia. Dlatego też ciężko mi sobie wyobrazić przypadkowe nawiercenie dłoni
Z tego co na bhp mówili to większość wypadków dzieje się przez "automatyzacje" czyli robisz już 500 sztukę i coś na sekundę odwróci uwagę
Wkręcić można wkrętem, wiertłem można wwiercić....
Idz pod kościół powiedz ze stygmaty Jezuska i stare baby będą ci na klęczkach hajs przynosić
Przy takich zdolnościach to nawet nie powinieneś się masturbować.
Powinieneś rentę dostać, i co najmniej umiarkowany stopień za to.
Rąsia pracą nie skalana to się nie dziwię, że wiertarki nie umie obsługiwać.
mit2 napisał/a:
Jakim cudem wwierciłeś się we własną rękę?
Prawie 20 lat amatorsko bawię się elektronarzędziami wszelkiego rodzaju i nigdy nie zrobiłem sobie nawet najmniejszego skaleczenia. Dlatego też ciężko mi sobie wyobrazić przypadkowe nawiercenie dłoni
No bo pewnie jeszcze żadnego nie włączyłeś i dlatego . A ja tam bita + wbiłem sobie raz tak że aż został w ręku wiec można
Daj tego smalcu trochę
Kto pizdą się urodził, kanarkiem nie umrze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów