18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
ddobry10 2012-12-13, 18:41
Znam te klimaty świniobicie a później (od kąt jestem pełnoletni) urżnięty alkoholem jak świnia

" 1 moment "
youtube.com/watch?v=RjzujFoWxY8
Zgłoś
z................k 2012-12-13, 18:45 1
Jaka tam kaszanka to krupnioki!!
Zgłoś
Alonso 2012-12-13, 18:46
GelSSon napisał/a:

Polska wieś przed świętami czyli "świniobicie"
Korzystając z dnia wolnego od pracy wybrałem się do dziadków na wieś, akurat trafiłem w dzień sądu ostatecznego dla prosiaczka zrobiłem kilka fotek

Jak się spodoba wrzucę coś jeszcze w komentarze...

Powrót do korzeni, kiedy ludzie sami musieli zdobywać pożywienie. Byli głodni, więc smakowały im świńskie płuca, uszy, ozory, a nawet tłuszcz spomiędzy jelit.

Dobra robota. Mam tylko jedno pytanie - sprawdziliście u weterynarza czy blondynka miała włośnicę?
Zgłoś
GelSSon 2012-12-13, 19:04
tak kiedyś tam dziadek pytał o jakieś dokładne badania weterynarza, ale ten stwierdził że przy obróbce termicznej jakiej poddawane są wyroby nie trzeba się obawiać.... więc odpowiedź brzmi nie
ja się tam nie znam, wiem tylko że przynajmniej raz w roku ginie świnka i jeszcze nikt na nic nie chorował...
Zgłoś
X................X 2012-12-13, 19:09
Wszystko pierdolnięte na wyro na którym ktoś będzie kimał. Ladnie!
Zgłoś
Tafariel 2012-12-13, 19:13
Alonso napisał/a:

Powrót do korzeni, kiedy ludzie sami musieli zdobywać pożywienie. Byli głodni, więc smakowały im świńskie płuca, uszy, ozory, a nawet tłuszcz spomiędzy jelit.

Dobra robota. Mam tylko jedno pytanie - sprawdziliście u weterynarza czy blondynka miała włośnicę?

Na włośnicę zbyt dużo jebania Bo trzeba jechać aż do lecznicy wojewódzkiej bodajże Najgroźniejszą chorobą (każdy lekarz weterynarii przebada) jest Choroba Aujeszkiego Tak przynajmniej stwierdził lekarz. Tak czy siak to i tak zdrowsze mięcho niż to co kupujemy w sklepach.

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
R................e 2012-12-13, 19:42
wsiury z was zajebane no ale jadłbym.
Zgłoś
Komarzysta91 2012-12-13, 20:18 1
Z moich archiwów 2007 r

Jebnij z glana techno fana
Zgłoś
b................e 2012-12-13, 20:37 1
pika napisał/a:

raz jak bylem maly widzialem jak podrzynają swini gardło , przez nastepne pare lat chodziła za mna mysl zeby samemu to zrobic lecz ojciec mi nie pozwalal. W wieku 17 lat pozwolil mi to zrobic lecz to nie zaspokoilo moich pragnien, nie wiem czemu. nadal czegos mi brakuje

Klawisza ALT.
Zgłoś
Komarzysta91 2012-12-13, 20:48 1
Cytat:

pika napisał/a:

raz jak bylem maly widzialem jak podrzynają swini gardło , przez nastepne pare lat chodziła za mna mysl zeby samemu to zrobic lecz ojciec mi nie pozwalal. W wieku 17 lat pozwolil mi to zrobic lecz to nie zaspokoilo moich pragnien, nie wiem czemu. nadal czegos mi brakuje

raczej tego mu brakuje

Jebnij z glana techno fana
Zgłoś
matiqq 2012-12-13, 21:06
przypomniały mi się czasy, kiedy to w masarni (masarniach) pracowałem u ojca...
piwo

@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
Zgłoś
rusofil 2012-12-13, 23:45 1
Marshal napisał/a:

Heh dobrze ze padla za pierwszym razem.

Jak ja kiedys bylem na wsi na swiniobiciu, to ten co mial zabic byl nawalony. Za malo sily w to wlozyl i zamiast swiniaka zabic to go tylko wkurwil i zaczal ganiac wszytskich po podworku. Nie powiem mialo to swoje smieszne aspekty ale jak Cie goni 200kg swiniaka to juz nie jest tak fajnie

Kto się wkurwił i ganiał? Świniak czy kolega?

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Damian231 2012-12-14, 11:18
Zgłoś
fun88 2012-12-14, 12:36
GelSSon napisał/a:

wątróbka
Obrazek
płuca
Obrazek
krew na kaszankę
Obrazek

Obrazek

Obrazek

ryjek - aż się usmarkała
Obrazek
mózg - wielkość jak większość gimbazy
Obrazek
ryjek po raz drugi
Obrazek
fachman zwany "masażem"
Obrazek

widze ze twoj dziadek spi z niezla swinia:D

hs
Zgłoś
ptrson 2012-12-14, 19:00
pika napisał/a:

zapraszamy do sejmu na jakąś godzinkę
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów