oglądajcie to zobaczycie cycki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Uczeń z nożem
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żółty jeż lepszy mięsny...
zamiast sie napieprzac powinny zmajstrowac jakas lepsza kamere, w koncu azjatki.
I tak to jest kurde zamawiać coś przez internet. Kupisz sobie taką Wietnamkę za 6000$ i przysyłają ci taką pobitą, a nie wiadomo czy reklamacje można składać.
Czy ktoś mi wytłumaczy, jak to się stało, że pod koniec podciągała spodenki a majty miała na kostkach? Bo chyba kurwa się pogubiłem patrząc na te zajebiste cycki....
z reguly dziewczyn nie bije ale bym kurwie przypierdolil za takie cos.
bojka bojka ale rozbieranie kolezanki to juz jest przeginka
bojka bojka ale rozbieranie kolezanki to juz jest przeginka
Noo i takie filmiki m.in mają być na sadisticu, co prawda minimum sadyzmu,ale już coś jest,a nie filmiki umoralniające społeczeństwo..
na sadola OK ale i tak dojebałbym tą szmate
Chuj w dupe tym frajerom co pozwolili tak poniżyć dziewczynę. Jak dziewczyna się powiesi to wtedy spermą będzie się im odbijać.
Kurwa gdzie wy znajdujecie takie filmiki?
Szczupłe, chyba ładne, widać troche tyłeczka, cyc dobry... nic tylko sie fapować:F
Napierdalającą bym zajebał, a tamtą ogolił i przygarnął
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów