📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zwierzak30 napisał/a:
Nie każdy musi mieć takie życie jak ty miałeś.
Aż mi cę troszkę szkoda.
Nie poplacz się, gównie mnie obchodzi wietnamska imba, mógłby jej łeb odgryźć byłoby na harda a ty idz szlochać w kącie i oglądaj strony ze śmiesznymi kotkami.
Nie wiem kto jest większym psycholem, ten co napierdala, czy osoba, która stoi i nagrywa...
poligon6 napisał/a:
Nie poplacz się, gównie mnie obchodzi wietnamska imba, mógłby jej łeb odgryźć byłoby na harda a ty idz szlochać w kącie i oglądaj strony ze śmiesznymi kotkami.
Wyobraź sobie pojebie że stary by cię tak napierdalał... a nie czekaj
@phrontch - nie wiem czego szukasz, że znajdujesz takie gówna... ale kurwa zmień fap materiał...
Ty żółty karaczanie, za krzywdzenie dziecka które nawet nie ma możliwości obrony słownej na Sybir o misce ryżu raz na tydzień, gruz wozić taczkami bez kółek
Że ja nie mogę na żywo się spotkać z takim czymś... Dałbym w końcu upust swojej flustracji
Kiblodrzemek88 napisał/a:
Że ja nie mogę na żywo się spotkać z takim czymś... Dałbym w końcu upust swojej flustracji
Prawda, ale jak wszystko wróci do normy to będziesz mógł porwać sobie taką dziewczynkę w drodze ze szkoły i robić z nią co tylko Ci tam w duszy gra.
dignogato napisał/a:
Prawda, ale jak wszystko wróci do normy to będziesz mógł porwać sobie taką dziewczynkę w drodze ze szkoły i robić z nią co tylko Ci tam w duszy gra.
Nie, dzięki... Mam 7 letnia córkę i nie wyobrażam sobie zrobić krzywdy dziecku. Nie w ten sposób, nawet jeśli zasłuży. Co innego jak dzieci krzywdzą się same. To jest wtedy nawet zabawne
Jebac Was atencyjne pryszczate skurwysynki. Żeby Wam zdechło wszystko co kochacie. Jebac Was niecheblowanym kijem z dupy do mordy. Pizdowaty tatuś? Zdecydowanie wolę być tak nazywany przez takie szambo jak Wy niż wychwalać pod niebiosa takie zachowania podnosząc swoje ego, pewnie cieszycie pizdy jak Wam ziomek piwo na sadolu postawi, zakładam że opierdalacie sobie pałkę z tego zachwytu. Jakbyście internetowe dziwki chciały odpowiadać to uprzedzam z kurwami nie tańczę więc palcie gumę szmaciarze.
jakim trzeba być chujem żeby tak bezbronne dzieci bić ----wiem jedno jakby on dostawał wpierdol to by wył jak świnia
Touch_Of_Madness napisał/a:
Do pieca z tym podczłowiekiem.
Daj spokój, jeszcze cos z niej bedzie xD
phrontch napisał/a:
Kolejny psychopata, tradycyjnie filmik spoza Europy
Co ty masz z tym katowaniem dzieci ? Ty jesteś pojebany...
Azja od wieków była opisywana jako dzicz. Jak widać do dziś nic się tam nie zmieniło. Może to przez małe kuśki taka wściekłość?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów