Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Psychikę to ci kolesie to mają chyba ze stali. Ale ten film to jeszcze nic - obejrzyjcie sobie lądowania myśliwców na lotniskowcach, podczas wiatru, w nocy, gdzie w dodatku buja całym lotniskowcem, a "pas do lądowania" jest 100x krótszy. To jest dopiero kosmos.
Uprzedzając pytania:
Nie - twój golf tak nie potrafi
jak lądowaliśmy w Norwegii to miałam takie lądowanie nie dość, że przed prawie 3 godziny miotało nami na prawo i lewo, bo turbulencje były masakryczne, to jeszcze podejscia do lądowania mieliśmy dwa. Lot normalnie powinien trwać 1,5h, ale ze względu na dupne warunki lataliśmy wokół lotniska. Najgorsze przy takim lądowaniu jest to, że gdy siedzi się przy oknie widzi się taką dziwną perspektywę, jakoby to właśnie pasażer tym samolotem lądował, a samo uderzenie kół o pas jest normalnie jak zbawienie, nie jestem pewna czy ja wtedy jakiegoś orgazmu nie przeżyłam. Co jak co, ale po tym locie do Polski wracałam autokarem. Turbulencje z wypadającymi maskami tlenowymi przeżyłam też lecąc do Tajlandii, ale na szczęście obyło się bez chujowego lądowania
Też miałem ostatnio taki nieciekawy lot, nie polecam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów