📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Keta271 napisał/a:
To tylko Twoja stara, bez obaw.
Musiało zaboleć. A dużo obciągnęłaś czarnych kutasów? Na chwilę się tylko oderwij żeby napisać ripostę.
mesjans napisał/a:
Jeden z argumentów dlaczego teraźniejsze kino mi w ogóle nie wchodzi.
Wiadomo, teraz jedyne co może wejść to czarna pała w Twoją loszke
Ukasz995 napisał/a:
To załóż konto na YouTube
Założę. A podeślesz mi jakieś fajne dosco polo, którego słuchasz?
KapitanStuleja napisał/a:
Założę. A podeślesz mi jakieś fajne dosco polo, którego słuchasz?
Zapytaj ojca i jego męża co słuchają
Gieros35 napisał/a:
Co to za perełka?
Otóż to, perełka.
Serial OZ był pierwszą produkcją HBO w formacie jednogodzinnym.
i o ile ten niemal 30letni serial audio-wizualnie odstaje od nowoczensnych produkcji to fabularnie i realizacyjnie jest dziełem sztuki.
Baronessa napisał/a:
Buhahah... Dobre, ale prawda jest taka, że ta biała amerykańska mamuśka 6/10 w prawdziwym życiu ojebała by kolbe bez wahania temu alfa czarnuchowi 9/10. Btw, dobrą muskulaturę ma pierdolony nigger. Zazdro...
muskulature to mają twoje loszki, ale liczoną w czystym sadle, czy też smalcu
Odwieczny dylemat oglądających Oz. Jakim cudem czarnuchowi trzymała się ta czapka na głowie?
kamilz5 napisał/a:
Są czarni i jebane czarnuchy. Trzeba umieć odróżniać jednych od drugich, choć w sumie to bardzo łatwe. Jak słychać małpie krzyki, widać małpie ruchy to są to jebane czarnuchy. A jak widać człowieka nasyconego melaniną, pracującego, mówiącego normalnie i żyjącego sobie w spokoju, to jest to czarny.
Ale czarny jest też czarnuchem, więc wracamy do punktu 1
I ten uśmieszek na początku czarnucha...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów