Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Widziałeś kiedyś kogoś kto wyprowadza psa na łańcuchu i stalowej obroży? Nie piszemy tutaj o Podlasiu, chodziło o cywilizowane miejsca.
Widziałem i to na zachodzie, najwspanialszej nowoczesnej demokratycznej cywilizacji.
sadistic.pl/wyprowadzenie-psa-vol-3-vt599183.htm
To był Border Collie, czyli jeden z ładniejszych, mądrzejszych i najbardziej przyjaznych człowiekowi psów. Wiem, bo takiego mam. Pomijając te wszystkie fakty, jest przy okazji dość drogi, więc nawet, jeśli głąb jebany chciał się go pozbyć, to jest to po prostu nieopłacalne..
Biedny, takiego durnego właściciela wylosował....
Przecież nic mu się nie stało, nie popłacz się
Szkoda, że go na łańcuchu i stalowej obroży nie trzymał
Ciebie stary wyprowadza tak?
Widziałeś kiedyś kogoś kto wyprowadza psa na łańcuchu i stalowej obroży? Nie piszemy tutaj o Podlasiu, chodziło o cywilizowane miejsca.
jak ja uwielbiam psikać gazem w ryje tym "wyprowadzanym" sierściuchom jak ich właściciele nie potrafią utrzymać kundla na smyczy przy sobie, tak żeby nie przekroczył granicy czyjejś wolności osobistej....a potem patrzeć jak taki sierściuch skomle i tarza swój zapchklony ryj w trawie, a i słuchać darcia i gróźb ze strony właściciela kundla któremu też przydałby się gaz po ślepiach
co do filmiku, oczekiwałem więcej, piwa nie będzie
jak ja uwielbiam psikać gazem w ryje tym "wyprowadzanym" sierściuchom jak ich właściciele nie potrafią utrzymać kundla na smyczy przy sobie, tak żeby nie przekroczył granicy czyjejś wolności osobistej....a potem patrzeć jak taki sierściuch skomle i tarza swój zapchklony ryj w trawie, a i słuchać darcia i gróźb ze strony właściciela kundla któremu też przydałby się gaz po ślepiach
co do filmiku, oczekiwałem więcej, piwa nie będzie
Kurczę, generalnie masz do tego pełne prawo bo pies na smyczy musi być prowadzany. Ale jak trafisz na sebixa z pitbullikiem to możesz wpierdol dostać więc kup sobie gaz na niedźwiedzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów