📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
przecież zrobił gałę szeryf, wyłączył kamerę przed opierdoleniem, pewnie jeszcze po pysku dostał od naćpanego.
Nagrywający jak by miał za grosz kultury osobistej po poczekał by aż skończą,a po drugie to niech się wstydzi ten kto widzi
ci co piszą, że po co przeszkadza...
jak chcą to niech idą gdzieś w krzaki a nie na środku chodnika... poza tym powstrzymał rozmnażanie się tej patoli, bo żadnego z nich pożytku
jak chcą to niech idą gdzieś w krzaki a nie na środku chodnika... poza tym powstrzymał rozmnażanie się tej patoli, bo żadnego z nich pożytku
jebany pedał
Was popierdoliło, ludzie? Mówię do broniących tej parki. Ja rozumiem, że można na poruchać się na świeżym powietrzu, ale oni to robią gdzieś pod blokiem! Całe szczęście, że mają ten skrawek trawki, bo jebaliby się na chodniku! W krzakach, w lesie, na łące, gdzieś z dala od ludzi, a nie jak zwierzęta - przyszła ochota, nachy w dół i jazda...
Max. 250 znaków
I takich ludzi nam trzeba,. Czyli ja też jestem pojebany, bo jak wysłałem ten filmik kolegą na FB to uznali, ze to ja kręciłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów