Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O, znów kacapska menda kwiczy.
Pomijając, że to skośniaki. To że ktoś psioczy na banderę to od razu onuca. Też bym chętnie wyjebał ich z kraju a putlera nie wspieram. Jacy wszyscy prawilni ukrainofile. A jeszcze 3 lata temu każdy z was tak samo o nich mówił. Obłudni pajace
Nie zrozumiałeś, ruskich porównuje do gówna, Ukraińców do Polaków bo to najbliższy nam genetycznie i mentalnie naród, co zresztą widać w bohaterstwie jakim przeciwstawiają się onucom. Zresztą byliśmy przez wiele stuleci jednym państwem
Ty ładnie pojebany ukrofilu jesteś.Ukraina na sztuczny twór Lenina i czy chcezz czy nie ale niestety to do ruskich nam krwia i kulturą bliżej.Swoja drogą powyżej napisałem o banderowcach nie ogółem o ukraincach wyprany berecie.Jak twój stary jest pedofilem a urodził się np. w Sosnowcu to wszyscy sosnowiczanie to pedofile?
O, znów kacapska menda kwiczy.
Daj spokój. Ostatnio mówili ile mld rubli przeznaczono na kampanie propagandową w polskich Internetach. Nawiązywanie z nimi dialogu to pożywka na którą liczą
Tu masz dwóch Azjatów i akcja w kraju azjatyckim, na jakimś dworcu, albo parkingu centrum handlowego.
Kraj częściowo azjatycki bo to kacapstan, baba z megafonu mówi po rusku.
Kraj częściowo azjatycki bo to kacapstan, baba z megafonu mówi po rusku.
Więc może to Połtawa.
Nie zrozumiałeś, ruskich porównuje do gówna, Ukraińców do Polaków bo to najbliższy nam genetycznie i mentalnie naród, co zresztą widać w bohaterstwie jakim przeciwstawiają się onucom. Zresztą byliśmy przez wiele stuleci jednym państwem
Najbliższi nam mentalnie? My nie nabijaliśmy nigdy niemowlaków na sztachety. Twoi "bracia" robili to polskim dzieciom z niepohamowaną satysfakcja.
Film instruktażowy jak traktować banderoli
Filmiki jak ciebie potraktować sa w dziale hard.
Film instruktażowy jak traktować banderoli
Zamiast dobrego piwka dostajesz najprawdziwszą ruską ślepotkę
Ty ładnie pojebany ukrofilu jesteś.Ukraina na sztuczny twór Lenina i czy chcezz czy nie ale niestety to do ruskich nam krwia i kulturą bliżej.Swoja drogą powyżej napisałem o banderowcach nie ogółem o ukraincach wyprany berecie.Jak twój stary jest pedofilem a urodził się np. w Sosnowcu to wszyscy sosnowiczanie to pedofile?
W Sosnowcu wszystko jest możliwe.
Teraz mądrością etapu jest nazywanie każdego kogo wkurwiaja ukry - ruska onuca i pachołkiem Putina.
Mina jeszcze 2 lata, ukry założą swoja partie, w Polsce wzrosna statystyki gwałtów, rozbojów i ogólnie przestepstw i ktos zacznie kojarzyć proste fakty ale oczywiście sie nie przyzna publicznie, ze byl zjebem popierającym ukrow.
Nie dziwie się jednak - większość sadolowych ekspertów to stulejaze mieszkajacy w piwnicy rodzicow. Jak zaczną zarabiać, płacić podatki, wysyłać dzieci do szkoły - wtedy się kurwa obudzą i zaczną pytać: "dlaczego wszystko dla ukrow"?
wiocha.pl/1758170,Naziol-ucieka-do-ludzi-i-miejskich-kamer
Tylko na jednym video był sam, a na drugim nie był sam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów